29 martie 2010

Destinul in viziune astrologica - Destinul in Capricorn

Conform Axei Destinului descrisa in “Destinul - in viziune astrologica”, Destinul in Capricorn este reprezentat de Nodul Sud (karma) in Rac si Nodul Nord (dharma) in Capricorn.

Karma
In vietile anterioare familia si caminul au insemnat totul pentru tine, fiind foarte atasat si dedicat acestui plan al vietii tale.
Ai depins foarte mult de familie si nu ai experimentat viata inafara ei sau independenta fata de camin; de aceea, in aceasta viata este important sa inveti sa devii responsabil.
Ai o karma de familie destul de grea, pastrezi tendinta de a exista in si prin familie, insa e nevoie in viata actuala sa-ti urmezi propriul destin, propriul drum si sa te detasezi emotional de familie si camin.

Trasaturi
Extrem de sensibil si emotiv, traiesti intens emotiile de orice natura, fie ele pozitive sau negative.
Ai tendinta de a te lasa dominat de emotii, ignorandu-ti mentalul si neluand in calcul partea rationala.
Nu suporti usor sa fii respins, inlaturat sau ignorat; acest fapt te poate afecta in asa fel incat poti ajunge sa te autoinvinovatesti pentru gesturile altora.
Sentimental(a), nu te poti detasa de trecut, poti trai chiar si din amintiri. In special atunci cand prezentul nu este satisfacator, trecutul poate reprezenta refugiul perfect pentru tine.
Ai mare nevoie de siguranta si de atentie din partea celorlalti, incat orice eventuala aparenta rautate nu este altceva decat nevoia de atentie si nu rautate in sine; poti deveni dificil(a) uneori, atunci cand nu primesti ceea ce ai nevoie la nivel emotional.
Ai in schimb puternice abilitati ce te recomanda sa fii sef, esti inzestrat(a) nativ cu calitati de conducator. Esti foarte sensibil(a) si atent(a) la oamenii cu care lucrezi astfel incat din consideratie, acestia te vor ajuta negresit sa iti atingi obiectivele.

Lectia de viata
Trebuie sa inveti sa ii asculti pe ceilalti care, de multe ori, au de spus mai mult decat poti tu anticipa. Astfel, cu aceasta neglijenta, poti parea superficial(a) pierzand teren in fata lor.
Este important sa-ti formezi propriul drum in viata, independent, sa-ti stabilesti scopuri precise in viata pentru care sa actionezi cu pasi marunti si siguri.
Maturizarea si asumarea sunt vitale pentru a avea succes si reusite in viata. Dispui de protectie divina in realizarea socio-profesionala, de care poti profita cu conditia asumarii destinului si invingerii fricii de esec.

Destinul in Capricorn pozitionat in case astrologice in astrograma natala:
Casa 1 – evolutia spirituala se va realiza prin relaxare si evitarea tendintei de a agrava si exagera negativ atunci cand iti manifesti trairile interioare in exterior.
Casa 2 – evolutia spirituala se va realiza prin cumpatare si apreciere corecta a valorii in ceea ce priveste partea financiara, materiala; eforturile tale trebuie sa fie achivalentul castigului, iar cheltuiala trebuie sa se mentina intotdeauna in limita unui buget care nu iti percliteaza siguranta financiara.
Casa 3 - evolutia spirituala se va realiza prin oferirea cunostintelor/cunoasterii tale celorlalti, impartasirea invataturii cu ceilalti.
Casa 4 - evolutia spirituala se va realiza prin rolul de parinte tolerant, rabdator si ocrotitor in familia ta.
Casa 5 - evolutia spirituala se va realiza prin constientizarea, trairea si asumarea relatiilor amoroase si a sentimentelor implicite.
Casa 6 - evolutia spirituala se va realiza prin atentia acordata oamenilor din echipa sau subalternilor, insuflandu-le incredere si sustinandu-i, astfel incat sa demonstreze performanta in gestionarea sarcinilor dificile, ajutandu-te in acest fel pe tine.
Casa 7 - evolutia spirituala se va realiza prin intelegerea si interpretarea partnerului de viata/casatoriei/relatiei de viata ca fiind un lucru frumos ce ti se intampla, nu neaparat ceva dificil; ai nevoie de asta si in plus nu este complicat, necesita doar atentie la sentimentele si pretentiile partenerului pentru a fi amandoi fericiti; deasemenea, e importanta oficializarea relatiei prin acte astfel incat sa intervina siguranta si apartenenta de ambele parti.
Casa 8 - evolutia spirituala se va realiza prin inlaturarea oricarei energii ce poate genera blocaje mentale, psihice, emotionale, chiar si sexuale.
Casa 9 - evolutia spirituala se va realiza printr-un rol de misionar sau lider al cunoasterii pentru ceilalti, cultivandu-ti setea de cunoastere, acumuland informatii chiar si invatandu-i pe altii; acest statut e benefic sa se manifeste amplu, asupra maselor, la nivel national sau chiar si international.
Casa 10 - evolutia spirituala se va realiza prin realizarea socio-profesionala, atat materiala cat mai ales morala.
Casa 11 - evolutia spirituala se va realiza prin trairea destinului in mijlocul vietii, al actiunii si al oamenilor, nu in izolare.
Casa 12 - evolutia spirituala se va realiza prin meditatie si detasare asupra vietii.