19 martie 2010

Destinul in viziune astrologica - Destinul in Gemeni

Conform Axei Destinului descrisa in "Destinul - in viziune astrologica”, Destinul in Gemeni este reprezentat de Nodul Sud (karma) in Sagetator si Nodul Nord (dharma) in Gemeni.

Karma
In vietile anterioare ai fost o persoana retrasa, meditativa in scopul cunoasterii adevarului suprem, traind mai izolat de ceilalti.
De aceea in aceasta viata ai tendinta de a vorbi/comunica foarte mult cu cei din jur, uneori devenind obositor (ar trebui sa gandesti de doua ori si sa spui o data).
Astfel, ceilalti isi pot pierde repede interesul fata de ce ai de transmis.
Ai trait sub egida unei singure organizatii (posibil de natura religioasa) ceea ce nu ti-a oferit libertate de miscare si exprimare.

Trasaturi
Simti nevoia de libertate in relatia cu ceilalti, de a te identifica prin intermediul celorlati. Scopul tau principal este de a-i invata pe ceilalti.
Iti doresti, pe de o parte, un angajament permanent cu persoana iubita iar pe de alta parte, te temi de durabilitate resimtind-o ca pe o incatusare.
Ai trait nenumarate vieti in postura de rege al filozofiei, parasindu-ti apropiatii cu scopul cautarii si descoperirii Adevarului; si in aceasta viata ai tendinta de a-i lasa balta pe ceilalti pentru o nazuinta personala.
Ai sansa de a realiza in aceasta existenta ce inseamna sa fii cu adevarat uman si sa acorzi timp si rabdare cunoasterii omului prin comunicare verbala si non-verbala.

Lectia de viata
Trebuie sa inveti sa impartasesti celorlalti cunostintele si informatiile pe care le detii invatand astfel impreuna cu ceilalti (prin schimbul de idei).
Totodata iti este benefic sa te faci bine inteles de catre ceilalti, dar sa inveti sa si asculti.

Destinul in Gemeni pozitionat in case astrologice in astrograma natala:
Casa 1 – evolutia spirituala se va realiza prin transformare personala datorita cunoasterii si prin exprimarea propriului Eu.
Casa 2 – evolutia spirituala se va realiza prin intelegerea faptului ca investitia in tine este cea valoroasa in raport cu cea materiala si ca tot ceea ce ai si acumulezi reflecta inteligenta si iscusinta ta mentala.
Casa 3 - evolutia spirituala se va realiza printr-o comunicare armonioasa cu toate genurile de oameni, independent de judecata asupra etniei, varstei, sexului, rasei umane etc.
Casa 4 - evolutia spirituala se va realiza prin autocunoastere si dezvoltare personala, prin descoperirea sufletului tau si orientarea energiilor mentale catre interiorul fiintei tale, prin introspectie permanenta.
Casa 5 - evolutia spirituala se va realiza prin exprimarea libera a sentimentelor, ascultandu-ti vocea interioara.
Casa 6 - evolutia spirituala se va realiza prin eficienta si disciplina in munca ta si prin acordarea momentelor de odihna in desfasurarea activitatilor, necesare pentru a te putea bucura corespunzator de roadele eforturilor tale.
Casa 7 - evolutia spirituala se va realiza prin reciprocitate si importanta acordata sufletului celuilalt in relatiile afective.
Casa 8 - evolutia spirituala se va realiza prin atentie acordata relatiilor erotice, prin evitarea neglijentei si prin aplicarea cunoasterii spirituale in viata reala.
Casa 9 - evolutia spirituala se va realiza prin cultivarea intelectului si intelegerea mentalului superior personal si al celorlalti.
Casa 10 - evolutia spirituala se va realiza prin contributie la elevarea informationala si intelectuala a semenilor tai.
Casa 11 - evolutia spirituala se va realiza prin apropierea neconditionata fata de ceilalti, pentru a evolua impreuna cu ei.
Casa 12 - evolutia spirituala se va realiza prin capacitatea de a-ti purifica mintea si judecata astfel incat sa poti trancende dincolo de material, in planul subtil al cunoasterii.

Daca vrei sa afli pozitia Axei Destinului (Nodul Sud - Nodul Nord) in astrograma ta natala, trimite o solicitare la adresa de e-mail contact@astrovision.ro care sa contina datele de mai jos si vei primi un feedback in scurt timp:
  • data nasterii: ziua, luna, anul
  • ora nasterii - cat mai exacta
  • locul nasterii