23 martie 2010

Destinul in viziune astrologica - Destinul in Balanta


Conform Axei Destinului descrisa in “Destinul - in viziune astrologica”, Destinul in Balanta este reprezentat de Nodul Sud (karma) in Berbec si Nodul Nord (dharma) in Balanta.

Karma
In vietile anterioare ai trait intr-un mediu in care ti s-a acordat o importanta mai mare decat ti s-ar fi cuvenit cu adevarat.
Ai avut tot ceea ce ti-ai dorit si posibil ai “abuzat”de sentimentele celorlalti, necunoscand nici valoarea umana, nici pe cea financiara.
Din acest motiv, pana la momentul maturizarii, viata actuala ti se poate parea nu foarte usoara.

Trasaturi
Ai tendinta de face unele lucruri in schimbul altora, de genul serviciu contra serviciu. Retii cat si ce ai dat si ai prefera sa primesti inapoi echivalent.
Ai pastrat spiritul competitiv din vietile anterioare, iar acum, in actuala existenta, ai tendinta de a forta nota atunci cand vrei sa obtii ceva, de teama sa nu ti-o ia altul inainte.
Esti dependent(a) de fiinta iubita, fara de care te poti simti singuratic(a) imediat cum nu mai este langa tine.

Lectia de viata
Trebuie sa inveti sa-ti controlezi impulsurile atunci cand vrei sa transmiti ceva, sa cantaresti mai atent consecintele astfel incat vorbele tale sa transmita mesajul corect.
Deasemenea, ar fi bine sa acorzi maxima atentie asocierilor tale, in special in ceea ce priveste partenerul de viata, evitand sa-l ranesti si incercand sa il intelegi mai mult.
Trebuie sa ai grija de relatiile tale (inclusiv de persoana iubita) in detrimentul imaginii de sine.
Merita sa eviti orice urma de egoism, pentru a nu se intoarce impotriva ta. Invata sa fii generos si sa oferi lucruri pur si simplu.

Destinul in Balanta pozitionat in case astrologice in astrograma natala:
Casa 1 – evolutia spirituala se va realiza prin autocunoastere si descoperire a increderii in propria persoana, fara a depinde de parerea sau aprobarea celorlalti, pentru a avea succes atat in asocieri cat si individual.
Casa 2 – evolutia spirituala se va realiza prin aprecierea posesiunilor tale ca bunuri comune in relatia cu partenerul de viata, pe principiul ca acestea nu sunt pentru uz individual ci sunt date pentru a fi impartite cu celalalt.
Casa 3 - evolutia spirituala se va realiza prin avansarea de la comunicare obisnuita, simpla, la cea complexa, exprimata prin intermediul frumusetii si a tot ce inseamna artistic.
Casa 4 - evolutia spirituala se va realiza prin invatarea si urmarirea armoniei sufletesti prin crearea in prealabil a armoniei lumii fizice (de exemplu, poti incerca fengshui).
Casa 5 - evolutia spirituala se va realiza prin daruire si impartasire a universului iubirii cu celalalt; posibila implinire afectiva si prin exprimarea sentimentelor in moda, creatii de natura estetica.
Casa 6 - evolutia spirituala se va realiza prin a invata sa protejezi si sa apreciezi femeile din viata ta, acordandu-le atentia si importanta cuvenita intrucat pot juca un rol decisiv in pentru tine.
Casa 7 - evolutia spirituala se va realiza prin dezvoltarea relatiilor de orice fel in special cele care genereaza si contribuie la maturizarea ta afectiva.
Casa 8 - evolutia spirituala se va realiza prin eliberare spirituala data de intelegerea la nivel superior al activitatii si energiilor erotice, judecand iubirea ca fiind o forma elevata a amorului.
Casa 9 – evolutia spirituala se va realiza prin dezvoltare abilitatilor si potentialului pentru arta si frumos, eventual prin scoli inalte in domeniul modei, artistic.
Casa 10 - evolutia spirituala se va realiza prin contributie concreta si personala la evolutia societatii dpdv artistic, estetic.
Casa 11 - evolutia spirituala se va realiza prin schimb cultural sau artistic sau prin schimb de experienta in domeniul artei, in cadrul anumitor asociatii de profil.
Casa 12 - evolutia spirituala se va realiza prin cultivarea talentelor artistice si dedicarea amorului artei, realizand opere valoroase si inspirate impresionandu-i pe ceilalti.