22 martie 2010

Destinul in viziune astrologica - Destinul in Fecioara

Conform Axei Destinului descrisa in “Destinul - in viziune astrologica”, Destinul in Fecioara este reprezentat de Nodul Sud (karma) in Pesti si Nodul Nord (dharma) in Fecioara.

Karma
Ai trait multe vieti anterioare in care ai fost victima, tendinta pe care o pastrezi si in viata actuala. Cedezi destul de usor in fata greutatilor si esti obisnuit(a) sa te victimizezi.
In vietile anterioare, ai trait izolat(a) sau mai retras(a) de societate, de aceea in aceasta viata nu te plictisesti singur(a) si iti tii companie cu ajutorul mintii si a imaginatiei.
In celelalte vieti ai dobandit iubire si intelegere pe care acum le poti impartasi fara a-i judeca pe ceilalti, insa in aceasta viata trebuie sa-ti dezvolti increderea in fortele proprii si in puterea sufletului tau.
Ai capatat adevarate capacitati psihologice, de a intelege la modul cel mai profund natura umana. In relatiile interumane, ai tendinta de a te comporta destul de extremist, cand foarte implicat si concentrat pe intr-ajutorarea celuilalt, cand destul de relaxat si detasat.
Extrem de sensibil, poti prelua usor tensiunile si stresul/energiile negative de la ceilalti.

Trasaturi
Dovedesti o mare compasiune si iti hranesti sufletul ajutandu-i pe altii, lucru care te implineste. Acesta este antidotul sufletului tau.
Simti nevoia de a te consulta/sfatui cu cineva atunci cand intampini probleme.

Lectia de viata
Trebuie sa inveti sa-ti organizezi viata in mod concret, cu toata increderea si vointa.
Ceea ce faci trebuie sa faca parte din lucrurile care iti plac, pe care le practici cu placere si care te implinesc cu adevarat, altfel, nu sunt decat motive de periclitare a sanatatii si risipire fara rost a energiilor.
In viata personala trebuie sa fii la fel de practic si realist ca in domeniul profesional, trebuie sa analizezi de cel fel de persoana te-ai indragostit, daca merita si daca te implineste cu adevarat.
Aproape toata viata ta se rezuma la a face lucruri bune pentru altii dar care sa fie in acelasi timp si pe sufletul tau, sau a exercita actiuni/activitati/meserii prin care, punandu-te in slujba celorlalti, iti aduci tie un mare beneficiu sufletesc, restul vin de sine.
Trebuie sa inveti sa fii punctual si organizat atat in responsabilitatile de zi cu zi cat mai ales atunci cand ai un scop precis.

Destinul in Fecioara pozitionat in case astrologice in astrograma natala:
Casa 1 – evolutia spirituala se va realiza prin eliminiarea temerilor si a neincrederii de sine, acceptand si invatand din greseli.
Casa 2 – evolutia spirituala se va realiza prin a invata sa-ti conduci viata dupa propriile convingeri si nu dupa cum cere moda.
Casa 3 - evolutia spirituala se va realiza prin relaxare mentala si intelectuala prin plimbare sau orice alta forma de detasare, manifestat mai ales in mijlocul naturii.
Casa 4 - evolutia spirituala se va realiza prin crearea unei relatii speciale cu divinitatea si prin intelegerea faptului ca “acasa” este inima ta si nu un loc fizic neaparat.
Casa 5 - evolutia spirituala se va realiza prin iubire totala si dedicare sufleteasca fata de partenerul de viata.
Casa 6 - evolutia spirituala se va realiza prin daruire neconditionata, prin ajutor neconditionat acordat celorlalti, care sa nu fie perceput ca o obligatie sau corvoada ci sa fie facut pentru asa simti.
Casa 7 - evolutia spirituala se va realiza prin a-ti dezvolta, ca singura grija fata de partener, iubirea fata de acesta, evitand sa te gandeasti la eventualele nemultumiri.
Casa 8 - evolutia spirituala se va realiza prin descoperirea si manifestarea dorintelor fizice, nu numai pe cele mentale, evitand astfel sa-ti folosesti energia fizica in scopuri intelectuale.
Casa 9 – evolutia spirituala se va realiza prin intelegerea corecta a religiei si a spiritualitatii.
Casa 10 - evolutia spirituala se va realiza prin intelegerea si diferentierea lucrurilor personale de cele materiale, astfel incat sa accepti ca nimeni nu este de neinlocuit.
Casa 11 - evolutia spirituala se va realiza prin crearea legaturilor profunde de prietenie care sa te ajute in realizarea obiectivelor mici, dar realizabile.
Casa 12 - evolutia spirituala se va realiza prin menajare si ingrijire fata de sanatatea psihica, avand deja o vulnerabilitate si sensibilitate in ceea ce priveste nivelul psiho-afectiv; de aceea, e de preferat sa ai in preajma persoane mature care sa te ajute sa eviti blocajele mentale.