12 martie 2010

Nimic nu este intamplator / viata in viziune astrologica


Multi suntem de acord ca in viata nimic nu este intamplator.
Tot ceea ce pare pura intamplare nu este decat sincronizarea energiilor din Univers cu noi insine.

Pentru a depista si intelege subtillitatea acelor coincidente pe care toti le traim, acele serii de evenimente obisnuite sau neobisnuite ce ne transforma in personajele unei povesti misterioase - povestea vietii noastre – avem la dispozitie stiinte descoperite in vremuri extrem de indepartate, acum peste 5000 de ani, cum ar fi astrologia, numerologia si altele.
Astrologia este o stiinta care se ocupa cu studiul astrelor, al efectelor astrale asupra noastra (la nivel psihic, mental, intelectual, fizic), al modului in care noi ne sincronizam si cooperam cu Universul.
Traim sub influenta vibrationala (vibratii planetare, din astral) si vrem sa suportam efectele intr-un mod cat mai onorabil si mai potrivit.

Dovada ca astrologia este o stiinta in toata puterea cuvantului, insa subtila si misterioasa, este istoria: in trecutul indepartat al omenirii, oamenii se uitau spre cer, la Soare si la Luna, anticipand si intuind prin simturi fine ceea ce urma sa se intample, ce sanse si ce riscuri puteau interveni in destinele lor.
Astrologia poate fi considerata un ajutor disponibil aproape de noi, menit sa ne ghideze in viata in acord cu profilul personal, cu potentialul nostru, cu bagajul karmic cu care am venit din vietile anterioare si cu rolul/misiunea noastra in aceasta viata.
Astrologia nu inseamna « ghicit », inseamna autocunoastere si evolutie personala. Astrele predispun, dar omul dispune. Fiecare avem liber arbitru si facem alegeri in anumite momente in viata noastra.
Faptul ca descoperim repere care sa ne ajute sa ne indeplinim misiunea pentru a evolua, reprezinta o opotunitate pentru noi. Putem descoperi talente, calitati, oportunitati, blocaje, probleme, dar si solutii, un « tablou » aproape complet, care ne inspira in deciziile noastre in viitor.
De la curiozitate si pana la intelegerea profunda a sensului propriei vieti, putem afla traiectoria optima de urmat si ce ar fi de evitat pentru a evolua, pentru a accede la un nivel superior de intelegere, pentru implinire ca om – un drept pe care il avem cu totii.