18 martie 2010

Destinul in viziune astrologica - Destinul in Taur


Conform Axei Destinului descrisa in “Destinul - in viziune astrologica”, Destinul in Taur este reprezentat de Nodul Sud (karma) in Scorpion si Nodul Nord (dharma) in Taur.

Karma
In vietile anterioare te-ai implicat in anturaje sociale de oameni puternici si foarte influenti, posibil sa fi avut rol de “mana dreapta” a cuiva “cu greutate”.
Lupta pentru putere poate degenera in aceasta viata in adevarate stari de criza, simtind ca esti mereu pe muchie de cutit. Astfel, chiar poti fi dependent(a) in actuala existenta de situatii-limita, functionand (aparent) mai eficient in conditii de maxima tensiune/adrenalina. Desi, in realitate, ai nevoie de liniste si pace.
Tot de la putere se trage si faptul ca uneori in aceasta viata, admiri, tinzi si ravnesti la ceea ce au altii, concentrandu-te pe ceea ce nu ai si uitand sa apreciezi ceea ce ai.
In alte reincarnari, te-ai supus atat de mult conditiilor altora, incat nu ti-ai exprimat dorintele, ceea ce face ca in aceasta viata ti se impune sa intelegi ce vrei cu adevarat.

Trasaturi
Simti nevoia de a te regasi in ceilalti, de “a te cauta” prin intermediul celorlati.
Iti doresti un angajament total si stabil cu persoana iubita.
Ai trait nenumarate vieti in care ai dezvoltat relatii posesive cu cei din jur, asociindu-te cu persoane influente.
Ai sansa de a acumula in aceasta existenta bunuri materiale pe care iti permiti sa ti le doresti, insa prin efort propriu sustinut si rabdare.

Lectia de viata
Trebuie sa inveti administrarea rationala a propriilor resurse si responsabilitatea fata de posesiunile tale (bunuri, finante), care sa fie apreciate pentru valorea lor concreta, materiala.
Tendinta este spre extravaganta, instabilitate materiala si folosirea ineficienta a resurselor.
Este important sa-ti realizezi propriul sistem de valori, dobandind astfel forta interioara, sa afli ce vrei exact de la viata si ce este cu adevarat semnificativ pentru tine in viata – pentru a construi si nu a distruge.

Destinul in Taur pozitionat in case astrologice in astrograma natala:
Casa 1 – evolutia spirituala se va realiza prin depasirea conditiei de apreciere spre una superioara, prin care poti intelege bogatia interioara a fiintei umane.
Casa 2 – evolutia spirituala se va realiza prin intelegerea unui mod de utilizare corect si cinstit a posesiunilor (materiale si/sau spirituale), dezvoltarea simtului estetic si controlul asupra apetitului alimentar.
Casa 3 - evolutia spirituala se va realiza printr-o comunicare armonioasa si imbogatirea potentialului artistic si cultural
Casa 4 - evolutia spirituala se va realiza prin cultivarea perceptiei tuturor aspectelor frumoase ale vietii (perceptie profunda, dincolo de sfera umana) si transpunerea lor in viata de zi cu zi, traindu-le profund si special.
Casa 5 - evolutia spirituala se va realiza prin orientarea energiilor si a intregului potential, dinspre lucrurile practice catre studii aprofundate, ce implica creativitatea, arta, latura artistica si tot ceea ce tine de frumos.
Casa 6 - evolutia spirituala se va realiza prin a te pune practic in slujba celorlalti si prin adoptarea unui stil de viata sanatos (minte sanatoasa intr-un corp sanatos), evitand excesele.
Casa 7 - evolutia spirituala se va realiza prin dezvoltarea discernamantului in plan relational si prin libertate in sfera afectiva, respectiv prin renuntarea definitiva la dependenta si posesivitatea fata de ceilalti.
Casa 8 - evolutia spirituala se va realiza prin a invata detasarea fata de orice posesiune si rafinarea energiilor sexuale.
Casa 9 - evolutia spirituala se va realiza prin adoptarea unei viziuni unice si personale despre evolutia spirituala, posibil inclusiv prin contributii materiale in acest sens: donatii, caritate etc.
Casa 10 - evolutia spirituala se va realiza printr-o pregatire profesionala in care sa imbini utilul cu placutul si binele cu frumosul, astfel incat sa reusesti sa dobandesti catiguri materiale prin care, administrandu-le corespunzator, iti poti ajuta familia si inclusiv semenii.
Casa 11 - evolutia spirituala se va realiza prin selectia prietenilor din randul celor care detin o bogatie interioara, prin abordarea unor idealuri ce pot fi aplicate in plan concret, material.
Casa 12 - evolutia spirituala se va realiza prin capacitatea de a constientiza si intelege ca bunurile materiale, placerile erotice si creativitatea sunt un mod personal de exprimare si poti evolua spiritual doar detasandu-te de ele.

Daca vrei sa afli pozitia Axei Destinului (Nodul Sud - Nodul Nord) in astrograma ta natala, trimite o solicitare la adresa de e-mail contact@astrovision.ro care sa contina datele de mai jos si vei primi un feedback in scurt timp:
  • data nasterii: ziua, luna, anul
  • ora nasterii - cat mai exacta
  • locul nasterii