26 martie 2010

Destinul in viziune astrologica - Destinul in Sagetator

Conform Axei Destinului descrisa in “Destinul - in viziune astrologica”, Destinul in Sagetator este reprezentat de Nodul Sud (karma) in Gemeni si Nodul Nord (dharma) in Sagetator.

Karma
In vietile anterioare ai luat decizii in urma carora stiai ca poti beneficia de avantaje de moment, fapt pentru care in viata actuala omiti sa vezi dincolo de aparente.
Esenta bagajului tau karmic este adevarul – daca esti sincer, corect, iti prezinti direct si onest punctul de vedere, vei fi respectat.
In alte vieti te-ai bazat foarte mult pe logica si istetime si astfel te-ai indepartat de puterea adevarului si a intuitiei.
Te-ai dedicat in totalitate relatiilor sociale si obisnuiai sa fii permanent inconjurat de oameni. De aceea acum iti gasesti linistea si limpezimea mintii in momente de retragere cand poti reflecta.

Trasaturi
Posibil sa ai dificultati in avea o constanta in gandire sau fata de lucrurile pe care le faci sau le spui; din acest motiv ceilalti te pot percepe ca fiind foarte schimbator, inconstant, poate chiar fals.
Ai tendinta de a-ti risipi/canaliza haotic energiile din cauza lipsei de concentrare pe un anumit obiectiv, ceea ce poate duce si la neindeplinirea acestora sau indeplinire partiala a celor stabilite initial.
Nu esti intotdeauna empatic si esti interesat sa prezinti interlocutorului ceea ce vrea sa auda.
Desi ai o mare capacitate de intelegere a naturii umane, de a-i intelege efectiv pe ceilalti, nu ai suficienta rabdare sau dispozitie sa ii si asculti.
Altfel, esti o fire extrovertita, optimist si increzator in viitor. Aceste calitati te transforma in salvatorul perfect, avand abilitatea de a-i determina pe ceilalti sa treaca peste momente dificile sau blocaje.

Lectia de viata
Trebuie sa inveti sa-ti respecti cuvantul dat si sa incerci sa vezi dincolo de vorbele oamenilor, sa iti cultivi profunzimea sufletului si a mintii.
Este bine sa-ti urmezi si sa-ti satisfaci interesul pentru studii inalte (filozofie, spiritualitate), renuntand la eventuala aparenta din mandrie cum ar fi lipsa de timp; merita sa iti faci timp pentru ceea ce te preocupa cu adevarat.
Nu iti este benefic sa te preopcupi de barfe, sa te asociezi cu oricine fara sa selectezi acele persoane cu care te identifici cu adevarat, sa-ti infranezi dorintele profunde de cunoastere, sa nu incerci sa aprofundezi tainele lumii prin studii si calatorii. Poti face toate acestea si te poti implini sufleteste.

Destinul in Sagetator pozitionat in case astrologice in astrograma natala:
Casa 1 – evolutia spirituala se va realiza prin curajul de a adera si a propune si celorlalti diverse curente sau convingeri filozofice si spirituale personale, chiar si moda, domenii in care poti deveni chiar un deschizator de drumuri.
Casa 2 – evolutia spirituala se va realiza prin a invata ca adevaratele posesiuni si valori sau investitii sunt cunoasterea inalta si spiritualitatea cu care iti poti hrani sufletul si iti poti satisface setea de cunoastere, nevoia de a descoperi adevaruri.
Casa 3 - evolutia spirituala se va realiza prin evolutie la nivel intelectual in sensul raportarii curiozitatii informationale si intelectuale la cunoasterea superioara, intuitiva.
Casa 4 - evolutia spirituala se va realiza prin intelegerea spiritualitatii ca si proprie convingere si ghidare spre o evolutie si percepere mai profunda a vietii.
Casa 5 - evolutia spirituala se va realiza prin apropiere si iubire fata de divinitate, depasind perceptia de iubire materiala, inspre iubirea absoluta.
Casa 6 - evolutia spirituala se va realiza prin constientizarea ca sanatatea fizica deriva din sanatatea spirituala si intelegerea faptului ca ceea ce poti face pentru tine nu trebuie redus la propria individualitate, ci poate fi facut/oferit si celorlalti.
Casa 7 - evolutia spirituala se va realiza prin ghidarea oamenilor spre vindecare, prin determinarea acestora de a intelege ca ce nu ii doboara ii poate face mai puternici; ii poti invata sa-si transforme esecurile afective si emotionale in avantaje prin luarea in calcul a unei altfel abordari asupra vietii.
Casa 8 - evolutia spirituala se va realiza prin intelegerea profunda, dincolo de planul fizic, a energiilor erotice, transpunandu-le in rezonanta cu energiile universului.
Casa 9 - evolutia spirituala se va realiza prin aspiratie si desavarsire a planului si cunoasterii spirituale.
Casa 10 - evolutia spirituala se va realiza printr-un statut ce-ti va permite intemeierea si formarea de sisteme prin care oamenii pot descoperi latura spirituala a vietii atunci cand simt asta.
Casa 11 - evolutia spirituala se va realiza prin rolul de mesager spiritual care lumineaza mintea oamenilor si sufletul acestora, trezind in ei constiinta spirituala.
Casa 12 - evolutia spirituala se va realiza prin implinirea cunoasterii superioare si prin cercetari in domeniul medical sau alte domenii necunoscute inca, invatand astfel sa-ti folosesti corect si sa-ti valorifici inteligenta, intuitia si potentialele calitati speciale.