20 martie 2010

Destinul in viziune astrologica - Destinul in Rac


Conform Axei Destinului descrisa in “Destinul - in viziune astrologica”, Destinul in Rac este reprezentat de Nodul Sud (karma) in Capricorn si Nodul Nord (dharma) in Rac.

Karma
Simti nevoia de avea controlul asupra situatiilor ce apar in viata ta si deopotriva asupra celor din jurul tau.
Ai trait in vietile anterioare ca o persoana cu o integritate deosebita care se cere mentinuta in viata actuala.
Iti doresti enorm sa iti fie confirmate sentimentele si sa fii recunoscut pentru ceea ce faci.
Ai trait nenumarate vieti in care ai detinut functii cu autoritate, un prestigios statut socio-profesional iar respectul era foarte important pentru tine.
Ai sansa de a realiza in aceasta existenta ce inseamna sa fii cu adevarat uman si sa acorzi timp si rabdare cunoasterii omului prin comunicare verbala si non-verbala si prin emotii.

Trasaturi
Esti predispus(a) la o incarcatura emotioanala puternica, insa te poti baza pe asta, emotiile te vor conduce in directia corecta. Merita sa iti invingi teama/indoiala ca nu vei reusi.
Ai senzatia sau falsa impresie ca sentimentele puternice sunt pentru oamenii slabi, desi nu este deloc asa; sentimentele te determina sa traiesti emotii placute.
Nu te simti confortabil atunci cand esti respins(a).
Esti capabil(a) de realizari cu bataie lunga si esti priceput(a) in a oferi sfaturi.
Ceea ce iti doresti si astepti de la o relatie este siguranta si sa stii ca esti iubit(a) si apreciat(a) pentru ceea ce esti.

Lectia de viata
Trebuie sa inveti sa fii tu insuti(insati), sa fii fericit(a) cu ceea ce ai cu adevarat nevoie si nu cu ceea trebuie sa ai cu orice pret.
Este necesar sa intelegi diferenta intre a sustine si a controla.
Iti este benefic sa inveti sa fii mai obiectiv(a), sa te preocupi mai mult de proces decat de scop in sine.

Destinul in Rac pozitionat in case astrologice in astrograma natala:
Casa 1 – evolutia spirituala se va realiza prin responsabilizare si renuntare la dependenta fata de ceilalti, luandu-si viata in propriile maini si decizii.
Casa 2 – evolutia spirituala se va realiza prin a invata sa te hranesti si altfel decat afectiv.
Casa 3 - evolutia spirituala se va realiza printr-o abordare a comunicarii inafara cunoasterii lingvistice, evetual prin elaborarea unei creatii artistice, muzicale, spirituale, medicale, cu efect terapeutic asupra sufletului.
Casa 4 - evolutia spirituala se va realiza prin empatizare cu ceilalti si intelegerea ideii ca “acasa” poate fi oriunde.
Casa 5 - evolutia spirituala se va realiza prin intelegerea si practicarea concreta a rolului de “parinte” , prin crearea unei familii si importanta acordata caminului si familiei.
Casa 6 - evolutia spirituala se va realiza prin capacitatea de a-i “hrani” pe ceilalti, prin orientarea domeniului profesional catre o munca exercitata in slujba celorlalti, in domenii precum alimentatia publica, horeca, neonatologie etc.
Casa 7 - evolutia spirituala se va realiza prin trairea relatiei afective independent de relatia cu mama ta si influenta acesteia in familia ta; este bine sa te detasezi de mama prin eliminarea dependentei de aceasta (chiar si doar ca sfaturi), pentru implinire afectiva.
Casa 8 - evolutia spirituala se va realiza prin descoperirea arhetipului matern la modul profund, in interiorul si exteriorul acestuia.
Casa 9 - evolutia spirituala se va realiza prin detasare si desprindere de natal si dezvoltarea cultului pentru calatorii.
Casa 10 - evolutia spirituala se va realiza prin impartasire si reprezentare autentica a valorilor si culturilor spirituale traite prin experientele tale, celorlalti.

Daca vrei sa afli pozitia Axei Destinului (Nodul Sud - Nodul Nord) in astrograma ta natala, trimite o solicitare la adresa de e-mail contact@astrovision.ro care sa contina datele de mai jos si vei primi un feedback in scurt timp:
  • data nasterii: ziua, luna, anul
  • ora nasterii - cat mai exacta
  • locul nasterii