17 martie 2010

Destinul in viziune astrologica – Destinul in Berbec


Conform Axei Destinului descrisa in “Destinul - in viziune astrologica”, Destinul in Berbec este reprezentat de Nodul Sud (karma) in Balanta si Nodul Nord (dharma) in Berbec.

Karma 
Ai trait multe vieti in care i-ai ajutat si sustinut pe altii, de aceea ai tendinta de a face acelasi lucru in viata actuala.
Astfel, datorita tie, ceilalti au devent mai puternici.
Pentru a-i putea sustine corespunzator pe altii, ti-ai dezvoltat sensibilitatea si constiinta, oferind dragoste si incurajare, fiind preocupat(a) mai mult de ceilalti si uitand de propria identitate.
In vietile anterioare deciziile tale erau dependente de feedback-ul celor din jur, dezvoltand nevoia de a avea acordul/confirmarea din exterior. De aceea, in aceasta viata, poti fi vulnerabil(a) prin faptul ca dezvolti in continuare dependenta de ceilalti, increzandu-te mai mult in judecata altora decat in cea proprie.
In aceasta viata e posibil sa eviti angajamentele (gen casatoria) din teama de a nu iesi in pierdere atata timp cat oferi atat de mult.


Trasaturi
Simti nevoia de corectitudine si detii un dezvoltat simt al dreptatii.
Iti doresti fericire, armonie si implinire alaturi de persoana iubita.
Ai trait nenumarate vieti in care te preocupai mai mult de ceilalati uitand de tine insuti/insati, tendinta care se pastreaza si in viata actuala si trebuie depasita.
Ai sansa de a-ti cultiva in aceasta existenta propria personalitate si increderea de sine prin evitarea depedentei de ceilalti.


Lectia de viata
Tendinta este, din comoditate, de a-i lasa pe ceilalti sa actioneze in numele tau sau pentru tine.
Trebuie sa inveti sa actionezi pe cont propriu, prin tine insuti/insati.
Daca este cazul, poti apela la introspectii si autocontrol si tine cont ca este important sa-ti asculti vocea interioara atunci cand decizi in viata.


Destinul in Berbec pozitionat in case astrologice in astrograma natala:
Casa 1 – evolutia spirituala se va realiza prin initiativa, curaj, ambitie, putere de decizie, entuziasm si continuarea inceputului in ceea ce faci.
Casa 2 – evolutia spirituala se va realiza prin intelegerea de a actiona si a munci cinstit pentru tot ceea ce ai.
Casa 3 - evolutia spirituala se va realiza prin cultivarea intelectului si dezvoltarea spiritului de observatie , ratiunea si comunicarea, manifestate cu fermitate si hotarare.
Casa 4 - evolutia spirituala se va realiza prin atentie acordata sentimentelor tale si celor din jur, controlandu-ti emotiile si dovedind cerebralitate.
Casa 5 - evolutia spirituala se va realiza prin iubirea oferita neconditionat celorlalti, exprimarea creativitatii/potentialului artistic si generozitate.
Casa 6 - evolutia spirituala se va realiza prin compasiune, fapte bune si purificarea sufletului tau si al celorlalti, precum si atentie pentru sanatate.
Casa 7 - evolutia spirituala se va realiza prin sinceritate si gasirea echilibrului, armoniei si fericirii in comportamentul tau in cadrul relatiilor de cuplu si interumane in general.
Casa 8 - evolutia spirituala se va realiza prin transformare permanenta in acord cu dorintele tale cele mai ascunse si evitand dependenta/atasamentul obsesiv fata de ceea ce ai; e nevoie de autocontrol al sexualitatii pasionale si fricii de moarte.
Casa 9 - evolutia spirituala se va realiza prin realizarea unui scop nobil al existentei tale, prin dorinta de purificare si cultivare sufleteasca si evolutie spirituala.
Casa 10 - evolutia spirituala se va realiza prin indeplinirea si asumarea resposabilitatilor, finalizarea lucrurilor incepute, disciplina si cumpatare in ceea ce faci si dozarea eficienta a resurselor pe termen lung.
Casa 11 - evolutia spirituala se va realiza prin cultivarea sentimentului de prietenie fata de semenii tai si depasirea mentalitatii.
Casa 12 - evolutia spirituala se va realiza prin compasiune fata de semenii tai, credinta si reflexivitate.

Daca vrei sa afli pozitia Axei Destinului (Nodul Sud - Nodul Nord) in astrograma ta natala, trimite o solicitare la adresa de e-mail contact@astrovision.ro care sa contina datele de mai jos si vei primi un feedback in scurt timp:
  • data nasterii: ziua, luna, anul
  • ora nasterii - cat mai exacta
  • locul nasterii