21 martie 2010

Destinul in viziune astrologica - Destinul in Leu

Conform Axei Destinului descrisa in “Destinul - in viziune astrologica", Destinul in Leu este reprezentat de Nodul Sud (karma) in Varsator si Nodul Nord (dharma) in Leu.

Karma
Simti nevoia de a fi acceptat(a) de catre cei din jur, acorzi importanta aprecierii din partea acestora. Prin asta, de fapt, iti doresti sa fii iubit(a) ca sa fii fericit(a).
In vietile anterioare, ai dezvoltat puternic simtul observatiei, fiind fascinat(a) de ceilalti si modul lor de interactiune, insa nu ai experimentat actiunea concreta.
Ai dezvoltat o karma de colectivitate prin apartenenta la un grup.
Nerabdarea te-a determinat sa fortezi uneori realitatea in vederea realizarii scopurilor.
Ai sansa in aceasta existenta sa-ti conturezi personalitatea, activandu-ti forta launtrica pentru realizarea concreta a visurilor si pentru a fi fericit(a).

Trasaturi
Ai o mare incredere in tine, ce provine din increderea totala in ceea ce crezi tu ca stii, care este alimentata de experientele si constatarile facute in vietile anterioare si bine fixate acum in subconstient.
Ti se potrivesc de minune bucuria, optimismul, curiozitatea si dinamizarea “copilului” din tine, ascultandu-ti vocea interioara, ceea ce te va conduce catre nebanuite senzatii, descoperiri si experiente.

Lectia de viata
Trebuie sa inveti sa-ti indeplinesti visele intr-un mod practic, bucurandu-te de viata, daruind celorlati iubire.
Tendinta de a gasi scuze pentru neglijarea scopurilor personale pentru care trebuie sa lupti, e de preferat sa o depasesti.
Karma pozitiva este una legata de copii, de cresterea si educarea acestora.
Iti este benefic sa iubesti profund, sa te dedici partenerului si sa lasi frau liber creativitatii.
E important sa constientizezi si sa accepti ca pentru indeplinirea planurilor cu bataie lunga e nevoie de determinare, rabdare si concentrarea potentialului creator in directia respectiva.

Destinul in Leu pozitionat in case astrologice in astrograma natala:
Casa 1 – evolutia spirituala se va realiza prin constientizarea ca maretia din tine se manifesta prin “a fi mare cand stii sa fii mic”.
Casa 2 – evolutia spirituala se va realiza prin a invata adevarata generozitate (citeste si despre "Daruirea, adevarata generozitate") si prin a intelege ca daca oferi, primesti.
Casa 3 - evolutia spirituala se va realiza prin comunicare, prin dezvoltarea puterii cuvantului.
Casa 4 - evolutia spirituala se va realiza prin acceptarea faptului ca pentru atingerea echilibrului, pe langa belsug si abundenta, mai trebuie sa experimentezi si austeritatea.
Casa 5 - evolutia spirituala se va realiza prin a invata sa daruiesti iubire, pentru a primi iubire.
Casa 6 - evolutia spirituala se va realiza prin a deveni un formator de oameni, ajutandu-i sa se descopere, sa gaseasca si sa ofere ce au mai bun in ei, inclusiv determinarea lor de a-si asuma responsabilitati. Poti fi astfel nucleul grupului sau omul din umbra care ii motiveaza pe ceilalti.
Casa 7 - evolutia spirituala se va realiza prin atentia acordata relatiei de cuplu si partenerului de viata, controland tendinta de a-l sufoca si de a-i indragi libertatea de a fi.
Casa 8 - evolutia spirituala se va realiza prin control asupra exceselor de vointa si placeri, ce au darul de a te determina sa te bucuri doar de placeri temporare, trecatoare.
Casa 9 - evolutia spirituala se va realiza prin invatare, prin studiu asupra valorilor superioare, pentru a-ti depasi egoismul si a-ti dezvolta potentialul cultural si spiritual.
Casa 10 - evolutia spirituala se va realiza prin a accepta sa fii liderul celor care te doresc, ghidandu-i pe ceilalti dar si pe tine personal spre realizare socio-profesionala.
Casa 11 - evolutia spirituala se va realiza prin crearea si investirea in relatii cu prieteni adevarati, ca si cerc social.
Casa 12 - evolutia spirituala se va realiza prin dedicare pentru o activitate/munca de viitor (gen spirituala), prin care poti vindeca sufletul oamenilor.

Daca vrei sa afli pozitia Axei Destinului (Nodul Sud - Nodul Nord) in astrograma ta natala, trimite o solicitare la adresa de e-mail contact@astrovision.ro care sa contina datele de mai jos si vei primi un feedback in scurt timp:
  • data nasterii: ziua, luna, anul
  • ora nasterii - cat mai exacta
  • locul nasterii