24 martie 2010

Destinul in viziune astrologica - Destinul in Scorpion

Conform Axei Destinului descrisa in “Destinul - in viziune astrologica”, Destinul in Scorpion este reprezentat de Nodul Sud (karma) in Taur si Nodul Nord (dharma) in Scorpion.

Karma
In vietile anterioare te-ai bucurat din plin de placeri si confort, inclusiv de placeri erotice.
Ai si muncit foarte mult pentru tot ce ai avut, construind pas cu pas fiecare etapa, concentrat pe atingerea obiectivului.
Te-ai concentrat foarte mult pe bunastarea familiei incat ai uitat sa te bucuri sau sa intretii si latura afectiva in relatiile tale afective, astfel inca in viata actuala nu prea ai succes pe plan material fara indeplinirea celui afectiv.

 
Trasaturi
Preocupat in mod excesiv de confort, in vietile anterioare, ai acum tendinta de acumulare exagerata pentru a fi linistit. Ai tendinta de acumula bunuri si bani, asta insemnand pentru tine o viata buna lipsita de griji. Cateodata poti exagera, rareori simti ca ceea ce ai este suficient.
Treci prin mari oscilatii in ceea ce te priveste: uneori te supraapreciezi, alteriori, dimpotriva, te subapreciezi.
Dovedind o mare profunzime in intelegerea celorlalti, poti stabili cu succes relatii valoroase, prin faptul ca ii faci pe acestia sa se simta intelesi corect.


Lectia de viata
Trebuie sa inveti sa lucrezi in asociere cu celalalt, fie in dragoste fie in mediul profesional.
Este bine deasemenea sa inveti ca a accepta ajutorul celorlati nu este o umilinta.
E de preferat, pentru implinirea si evolutia ta, sa acorzi mai multa importanta laturii spirituale si psihologice, decat celei fizice, materiale.


Destinul in Scorpion pozitionat in case astrologice in astrograma natala:
Casa 1 – evolutia spirituala se va realiza prin constientizarea puterii interioare si a puterii de regerare, calitati de nadejde in momentele dificile ale vietii; te poti baza pe renastere sigura intr-un nou univers de perceptie.
Casa 2 – evolutia spirituala se va realiza prin detasarea de lumea materiala, prin dezvoltarea puterii de a nu ceda ispitei.
Casa 3 - evolutia spirituala se va realiza prin introspectii si intelegerea comunicarii interioare.
Casa 4 - evolutia spirituala se va realiza prin a invata sa descoperi latura misterioasa a lucrurilor care te preocupa, dar si a oamenilor din jur, prin psihologia umana.
Casa 5 - evolutia spirituala se va realiza prin transcendere a dorintei de avea copii si a tractiei catre jocurile de noroc.
Casa 6 - evolutia spirituala se va realiza prin intelegerea faptului ca stresul sufletului tau legat de acumulare si de a avea mult, poate degenera intr-o afectiune, fiind nevoit(a), deseori, sa recurgi la diete sau perioade de purificare a organismului pentru ca sanatatea ta sa nu aiba de suferit.
Casa 7 - evolutia spirituala se va realiza prin constientizarea faptului ca o relatie afectiva sau chiar casatorie este o relatie bazata pe respect, libertate si impartasire atat a sentimentelor cat si a lucrurilor materiale; aceasta perceptie este foarte importanta pentru a nu te teme sa investesti intr-o relatie sau a nu-l vedea pe partener un posibil dusman sau concurent.
Casa 8 - evolutia spirituala se va realiza prin puterea de control asupra propriilor excese, lasand din cand in cand si destinul sa aiba un cuvant de spus.
Casa 9 – evolutia spirituala se va realiza prin dezvoltarea cunoasterii ezoterice si oculte, chiar actionand in acest sens prin impartasirea acestor taine si celorlalti.
Casa 10 - evolutia spirituala se va realiza printr-o cariera in domeniul finantelor (sau domenii adiacente cu acesta) sau prin notorietate in urma exercitarii curajului de a transmite idei originale si inovative despre ezoterism.
Casa 11 - evolutia spirituala se va realiza prin a descoperi persoane mature si intelepte care sa joace rol de ghid pentru tine, in ideea evitarii caderii/indreptarii spre latura ieftina a vietii.
Casa 12 - evolutia spirituala se va realiza prin urmarea caii spiritualitatii, in sensul ei cel mai profund, si pentru a face corect asta, e de preferat sa ai propriul tau mentor spiritual.