11 martie 2010

Astrologia, un sfetnic bun


Astrologia nu este nicidecum « ghicit », ci este o stiinta fascinanta care ne ajuta sa constientizam ce e cu noi pe acest pamant.
Studiul astrologiei natale, serviciu ce poate fi oferit in ziua de astazi de multi experti in domeniu, ne arata cine suntem, punctele forte de fructificat si punctele slabe de imbunatatit si asumat. Ne arata rolul, misiunea noastra in aceasta viata, cum putem face sa ne deschidem perspectivele.
Mesajele transmise de astre, prin energie si vibratii, ne determina, in functie de capacitatea noastra de perceptie, sa intelegem ce avem de facut pentru a gasi echilibrul si armonia sufleteasca, ce genereaza, ca o reactie in lant, implinirea in viata noastra.
Astrologia este incarcata de simbolism, mister si mesaje, este disponibila si putem aborda aceasta viziune.
In alte tari, astrologia si psihologia, alaturi de numerologie, sunt la indemana oricui, iar oamenii sunt deja obisnuiti sa apeleze la astfel de servicii, atat in momentele dificile, cat si in cele fericite. Oamenii merg la astrolog (care de obicei este sau ar trebui sa fie si un bun psiholog) pentru a se descoperi si a afla ce le rezerva viitorul, respectiv ce repere pot afla si ce parghii pot folosi pentru succes si vindecare sufleteasca.
Este uimitor sa descoperim ca avem anumite calitati sau talente ce ne-ar asigura succesul, iar noi suntem de fapt pe un drum paralel cu cel potrivit. Sau ca stagnam intr-un blocaj de teama unui nou esec, dar de fapt, prin acceptare, iertare si curaj avem asigurata o noua oportunitate si o noua perspectiva, mult mai buna. Sau ca degeaba ne dorim sa fim milionari, ignorand ca avem porti larg deschise catre viitor si realizare, cand noi de fapt am putea fi sau deveni cei mai mari cercetatori intr-un domeniu. Sau, ca in timp ce ne consumam toate energiile spre un anumit scop, a carui realizare o dorim cu orice pret, pierdem de fapt esenta vietii care exista in noi dar nu stiam.
Exemplele sunt numeroase dar important este ca putem beneficia de un instrument de masura, extrem de valoros, care poate fi un bun sfetnic pentru noi si viata noastra si ne poate indruma catre implinire si evolutie.
Este si aceasta o alegere de facut, care ne apartine in totalitate.