30 decembrie 2010

Tranzitul lui Jupiter prin casa a 11-a


Conform descrierii Tranzitului lui Jupiter - norocul anului, in viziune astrologica, tranzitul lui Jupiter prin casa a 11-a indica o perioada in care socializam mai mult, avem aceasta nevoie, sa stim ca putem apartine si suntem recunoscuti in cadrul organizatiei/institutiei/asociatiei/grupului in care activam sau la care dorim sa aderam.

Este o perioada buna pentru prietenie, putem lega relatii favorabile cu persoane cu care rezonam sau avem lucruri in comun.
Alocam energie si timp proiectelor si planurilor de viitor apropiat si ne configuram aspiratii.

Putem explora noutatile in materie de tehnologie, avem acces la instrumente moderne cu care sa ne indeplinim/concretizam ceea ce ne-am propus.
Avem acum parte de sustinatori si ajutor din partea persoanelor care cred in noi, in tot ceea ce facem, asadar putem profita sa ne facem (re)cunoscuti in mediul in care activam, popularitatea este in crestere.

Daca vrei sa afli ce domeniu / sector al vietii tale este tranzitat acum/in 2011 de Jupiter, trimite o solicitare la adresa de e-mail contact@astrovision.ro, care sa contina datele de mai jos si vei primi un feedback in scurt timp:

  • data nasterii: ziua, luna, anul
  • ora nasterii - cat mai exacta
  • locul nasterii