11 decembrie 2010

Tranzitul lui Jupiter prin casa a 4-a

Conform descrierii Tranzitului lui Jupiter - norocul anului, in viziune astrologica, tranzitul lui Jupiter prin casa a 4-a,indica o perioada in care siguranta personala, familia si caminul sunt in centrul atentiei si capata o importanta accentuata pentru noi.
Este un moment in care simtim, ne dorim si trecem la actiune in vederea mutarii intr-o noua locuinta, chiar si intemeierea unui camin adevarat.
Acest lucru ne determina sa ne concentram energiile pe confortul familial si psihic.
Putem continua si finaliza cursuri sau studii incepute in perioada anterioara, putem achiziona o locuinta noua sau ne putem ocupa de (re)decorarea caminului.
Multi dintre noi isi doresc sa-si asigure o oarecare independenta, prin decizia de a se rupe de domiciliul natal pentru un altul mult mai personal, din dorinta de intimitate.
Acum, relatiile cu cei familia sunt importante si se pot consolida in sensul in care acestea reprezinta un element de siguranta pentru noi.

Daca vrei sa afli ce domeniu / sector al vietii tale este tranzitat acum/in 2011 de Jupiter, trimite o solicitare la adresa de e-mail contact@astrovision.ro care sa contina datele de mai jos si vei primi un feedback in scurt timp:

  • data nasterii: ziua, luna, anul
  • ora nasterii - cat mai exacta
  • locul nasterii