27 decembrie 2010

Tranzitul lui Jupiter prin casa a 8-a

Conform descrierii Tranzitului lui Jupiter - norocul anului, in viziune astrologica, tranzitul lui Jupiter prin casa a 8-a indica o perioada in care putem descoperi ca suntem totusi norocosi in experientele diverse pe care le traim. Putem avea parte de mosteniri sau procese finalizare in favoarea noastra.
Castigurile obtinute pe langa job-ul de baza, din activitati extra-profesionale, din diverse colaborari sau din faptul ca partenerul de viata sau alte persoane din viata noastra devin mai generoase sau au succes in plan financiar, cresc.
Sansele de a depasi orice blocaj financiar sunt mari si putem obtine avantaje materiale din valorificarea oportunitatilor ce se ivesc in acest sens.
Avem acum capacitatea sau conjuncturi adecvate pentru castiguri din investitii bine gandite.
Pe parcursul acestei perioade, putem deslusi intelesul anumitor lucruri care pana acum ni s-au parut opace, tabu. Orice secret ne da de gandit si trezeste in noi profunzimea sufleteasca, psihica si mentala.
Avem deschidere catre cunoasterea misterelor vietii si simtim ca vedem si intelegem dincolo de aparente.
Devenim interesati de mistere, dileme, avem curiozitati despre spiritualitate: astrologie, psihologie, divinatie.
Felul in care percepem lucrurile sau felul in care ne implicam in viata noastra si a celorlalti, ne determina sa traim profund experientele din viata noastra.
Din punct de vedere personal, planul intim este acum revigorat sau putem cunoaste experiente/relatii intime (inclusiv sexuale) care sa ne armonizeze energiile interioare.
Atentie totusi la dispersarea energiilor.


Daca vrei sa afli ce domeniu / sector al vietii tale este tranzitat acum/in 2011 de Jupiter, trimite o solicitare la adresa de e-mail contact@astrovision.ro care sa contina datele de mai jos si vei primi un feedback in scurt timp:

  • data nasterii: ziua, luna, anul
  • ora nasterii - cat mai exacta
  • locul nasterii