24 decembrie 2010

Tranzitul lui Jupiter prin casa a 7-a


Conform descrierii Tranzitului lui Jupiter - norocul anului, in viziune astrologica, tranzitul lui Jupiter prin casa a 7-a indica o perioada in care trecem de la „eu” la „ceilalti”. Acum se dezvolta relatiile sociale, se imbunatatesc, se intetesc, socializarea se desfasoara ca parte din viata noastra. Cercul de cunostinte se largeste, comunicam mai usor cu ceilalti, iar relatiile interumane sunt facilitate.
Simtim nevoia sa iesim mai des, sa cunoastem oameni noi, sa schimbam idei, sa construim legaturi noi, de dragoste, prietenie sau afaceri.
Relatia cu partenerul de viata, cu sotul/sotia, aliantele si legaturile cu ceilalti devin un sector important din viata noastra. Accentul cade pe orientarea catre construirea, armonizarea, imunatatirea relatiilor de orice fel pe care le avem sau le construim cu ceilalti.
Incepe sa ne intereseze tot mai mult imaginea in fata celorlalti, sa atingem multumirea de sine, de la aspectul fizic/estetic pana la prezentarea in fata lumii.
Putem avea parte in aceasta perioada de oportunitati de colaborare, oficializarea unor relatii existente de afaceri sau iubire deopotriva. De asemenea, acordam mai mare atentie persoanelor cu care ne asociem si stim sa facem alegerile potrivite in ceea ce priveste parteneriatele de orice fel, in scopul succesului dorit, cu optimism si deschidere.
Este un moment in care putem intalni persoana potrivita alaturi de care sa pornim la drum in viata sau sa ne intemeiem o familie. Pentru cei casatoriti (chiar si cei care au deja un copil), este o perioada in care familia se poate intregi cu un nou membru.

Daca vrei sa afli ce domeniu / sector al vietii tale este tranzitat acum/in 2011 de Jupiter, trimite o solicitare la adresa de e-mail contact@astrovision.ro care sa contina datele de mai jos si vei primi un feedback in scurt timp:

  • data nasterii: ziua, luna, anul
  • ora nasterii - cat mai exacta
  • locul nasterii