5 decembrie 2010

Tranzitul lui Jupiter prin casa a 3-a

Conform descrierii Tranzitului lui Jupiter - norocul anului, in viziune astrologica, tranzitul lui Jupiter prin casa a 3-a, indica o perioada in care mentalul ne domina, gandim si actionam dupa o judecata sanatoasa.
Comunicarea este favorizata, atat in scris cat si in cadrul relatiilor de anturaj si de familie (frati, surori, rude in general, dar si prieteni apropiati, vecini). Reconfigurarea relatiilor cu cei din jurul nostru cunoaste o traiectorie pozitiva.
De asemenea, calitatea timpului petrecut cu cei dragi, dar si cantitatea, sunt favorizate. Astfel, in aceasta perioada putem evita mai usor neintelegerile sau in orice caz acestea nu sunt de durata.
Putem incepe sau continua studii in diverse domenii, avem acum energia necesara si capacitatea mentala de concentrare si desfasurare in bune conditii de succes demersuri de acest sens.
Este posibil ca in acesta perioada sa avem mai multe drumuri scurte (sau calatorii pe durata de aprox 3 zile), insa acestea ne sunt facilitate.
Putem decide acum sa ne cumparam sau sa schimbam masina sau sa facem diverse alte tranzactii de care sa fim multumiti.
De asemenea, putem fi mult mai inspirati si putem dispune de oportunitati in ceea ce priveste scrisul, comunicarea, exprimarea gandurilor si a intentiilor noastre.
Schimbul de idei se afla pe teren benefic, iar imbunatatirea experientelor de viata ne ajuta sa ne imbogatim sufletul.

Daca vrei sa afli ce domeniu / sector al vietii tale este tranzitat acum/in 2011 de Jupiter, trimite o solicitare la adresa de e-mail contact@astrovision.ro care sa contina datele de mai jos si vei primi un feedback in scurt timp:

  • data nasterii: ziua, luna, anul
  • ora nasterii - cat mai exacta
  • locul nasterii