20 decembrie 2010

Tranzitul lui Jupiter prin casa a 6-a

Conform descrierii Tranzitului lui Jupiter - norocul anului, in viziune astrologica, tranzitul lui Jupiter prin casa a 6-a indica o perioada in care atentia noastra se indreapta spre sarcinile de zi cu zi, servici, mediul profesional, relatiile cu colegii si sanatate. Activitatile zilnice, inclusiv cele profesionale vin acum intr-un volum mult mai mare, ne solicita mai mult; e adevarat ca avem si aplecare spre rezistenta, chef de munca, dar uneori superficialitate si indulgenta.
Lucrurile incep sa mearga mai bine, sa se desfasoare fara probleme majore, rezultatele sunt de asemenea pozitive, iar conditiile si atmosfera in care lucram sunt multumitoare.
In aceasta perioada este posibil sa concretizam o eventuala dorinta mai veche de a avea un animal de companie.
Este si un timp in care conteaza ceea ce mancam, depunerea grasimilor este facilitata. Asadar sanatatea trebuie sa fie in atentie noastra, mai degraba stilul de viata este esenta.
Tendinta de a face abuzuri este mare, iar consecintele ne pot afecta.
Stresul, oboseala, surmenajul, problemele ignorate sau netratate corespunzator se pot transforma in probleme serioase de sanatate ce implica tratamente si restrictii.
De aceea este recomandat adoptarea unui stil de viata echilibrat si detasarea de stresul cotidian.

Daca vrei sa afli ce domeniu / sector al vietii tale este tranzitat acum/in 2011 de Jupiter, trimite o solicitare la adresa de e-mail contact@astrovision.ro care sa contina datele de mai jos si vei primi un feedback in scurt timp:

  • data nasterii: ziua, luna, anul
  • ora nasterii - cat mai exacta
  • locul nasterii