18 decembrie 2010

Tranzitul lui Jupiter prin casa a 5-a

Conform descrierii Tranzitului lui Jupiter - norocul anului, in viziune astrologica, tranzitul lui Jupiter prin casa a 5-a indica o periaoda in care creativitatea, originalitatea, pofta de viata si cheful de a socializa, dar si stima de sine se afla la cote maxime. Inclusiv capitolul sentimental este pozitiv „afectat”, dragostea si pasiunea isi spun acum cuvantul, la modul evident, creandu-ne acea senzatie ca atunci cand credeam ca iubirea este complicata, ne-am trezit mai indragostiti de viata sau de cineva ca niciodata.
Iubirea pe care o traim acum, in cadrul relatiei actuale sau in cadrul unei idile noi, este una demonstrativa, romantica, pasionala.
Daca se dovedeste a fi o relatie serioasa, se pun bazele fundamentarii si chiar oficializalizarii acesteia, acum sau in viitor.
Nu este exclus sa ne dorim implinirea relatiei, prin completarea generata de nasterea unui copil.
Simtim acum sa traim viata la maxim, sa ne distram si sa ne bucuram prin socializare, participare la diverse evenimente artistice sau mondene.
Este recomandabil sa ne apucam de sport si sa avem grija ca energiile de care dispunem sa fie cheltuite in mod inteligent.
Unii dintre noi putem avea bafta la jocurile de noroc sau diverse speculatii de ordin financiar.

Daca vrei sa afli ce domeniu / sector al vietii tale este tranzitat acum/in 2011 de Jupiter, trimite o solicitare la adresa de e-mail contact@astrovision.ro care sa contina datele de mai jos si vei primi un feedback in scurt timp:

  • data nasterii: ziua, luna, anul
  • ora nasterii - cat mai exacta
  • locul nasterii