28 decembrie 2010

Tranzitul lui Jupiter prin casa a 9-a


Conform descrierii Tranzitului lui Jupiter - norocul anului, in viziune astrologica, tranzitul lui Jupiter prin casa a 9-a indica o perioada in care simtim ca vrem si avem nevoie de cunoastere superioara, fie prin studii de lunga durata (studii superioare), fie prin invatarea sau perfectionarea in anumite domenii care ne ajutam sa ne (re)structuram, intregim sau reconfiguram propriul sistem de valori, propria filozofie de viata.

Devenim acum mai intelepti, stim la ce si cum ne raportam.
Calatoriile in strainatate si relatiile cu strainii/strainatatea ne ajuta sa ne satisfacem setea de cunoastere, prin imbogatirea sufletului prin intermediul experietentelor de viata. Chiar si studiile limbilor straine sau al spiritualitatii pot reprezenta un interes, alaturi de alte domenii elevate, in sensul evolutiei.
Putem intalni acum persoane importante pentru viata si evolutia noastra, care sa ne indrume pe calea potrivita, sa ne fie mentori sau profesori de viata. Ne si intereseaza sa valorificam relatiile din viata noastra la nivelul sistemului de valori in care credem, lucru la care raportam si asocierile pe care le facem acum.
Forta interioara si potentialul noastru sunt „resuscitate” si devin parte constienta din noi insine. Ne maturizam, ne dezvoltam crezuri si incredere, in nazuinta noastra spre ideal.
Ne simtim liberi si aderam cu toata increderea, deschiderea si convingerea la adevar si dreptate.
Daca vrei sa afli ce domeniu / sector al vietii tale este tranzitat acum/in 2011 de Jupiter, trimite o solicitare la adresa de e-mail contact@astrovision.ro care sa contina datele de mai jos si vei primi un feedback in scurt timp:

  • data nasterii: ziua, luna, anul
  • ora nasterii - cat mai exacta
  • locul nasterii