29 noiembrie 2010

Tranzitul lui Jupiter - Norocul anului, in viziune astrologica


Planeta Jupiter este a cincea planeta de la Soare in Sistemul Solar si cea mai mare planeta.
In astrologie, Jupiter are nevoie de aproximativ 12 ani pentru a strabate intreg zodiacul si a dispersa vibratiile sale benefice tuturor semnelor si sectoarelor vietii noastre.
Denumit si „Marele Benefic”, Jupiter in tranzitul sau parcurge fiecare sector al vietii noastre timp de aproximativ 1 an (incluzand si perioadele de retrogradare).
Jupiter este incarcat de simbolism, este pozitiv si benefic, in functie si de aspectele pe care le formeaza in drumul sau prin „casele vietii noastre”. Reprezinta optimismul, entuziasmul, vointa, expansiunea, dezvoltarea, cresterea, justitia, echilibrul, autoritatea, prosperitatea, norocul, protectia divina.
Ca si celelalte planete care ne influenteaza prin energii si vibratii, Jupiter dispune de o forta benefica asupra noastra, constienta, puternica si dornica de cooperare cu noi insine, pentru realizare si succes.
Astfel, Jupiter simbolizeaza si onorurile, aduce realizari in diverse domenii ale vietii noastre, functionand pe principii de moralitate, echilibru, intelepciune, generozitate si noblete sufleteasca, iubire de viata, eficienta in gestionare, corectitudine si ordine, drept conditii in schimbul darurilor sale.
In tranzitul sau, Jupiter vine anual sa aduca ordine si succes, sau chiar sa corecteze (in functie de aspectele pe care le face cu celalte planete) intr-un anumit sector al vietii noastre (casa astrologica), pentru a ne oferi ceea ce ne lipseste, respectiv acele parghii necesare pentru indeplinirea dorintelor, pentru a ne asigura deschiderea – totul este doar sa stim sa profitam din plin de toate aceste sanse si oportunitati!


Tranzitul lui Jupiter prin casa 1, indica o perioada ce initiaza un nou ciclu in viata noastra.
Acum ne putem clarifica si dezvolta personalitatea, suntem optimisti, ne bucuram de viata si dispunem de increderea necesara in fortele proprii, planificand o noua etapa a vietii noastre, mult mai buna.
In aceasta perioada, nu ni se mai pare nimic imposibil, ba chiar avem suficienta energie, vointa si determinare de a reusi, de a schimba ceva in viata noastra, de a incepe lucruri noi care sa ne onoreze si sa justifice adevarata noastra personalitate. Aceasta perioada coincide si cu punctul in care Jupiter traverseaza Ascendentul, fapt ce ne poate aduce cateva kilograme in plus :), dar si vointa de a controla situatia astfel incat sa fim mandri de noi insine.
Suntem motivati mai mult ca oricand si avem incredere ca putem face mai mult si mai bine pentru noi.
Acum avem incredere in puterea sufletului nostru sa facem schimbari benefice, corective sau complementare, cu influente pe mai multe planuri ale vietii noastre, pentru o viata mai buna si mai frumoasa, asa cum stim ca meritam.
Ni se ofera acum promisiuni, unele ni se facem noua insine, la nivel de dorinta inflacarata de innoire, reusita, sau transpunerea, in sfarsit, a unor planuri sau activitati initiate candva, in practica.
Este timpul cand ne putem intalni cu multe oportunitati pe toate planurile, ce ne asteapta sa le descoperim si sa le valorificam cum stim mai bine pentru evolutia noastra.
Acum ne putem simti pregatiti pentru un nou inceput.

va urma...
 
Daca vrei sa afli ce domeniu / sector al vietii tale este tranzitat acum/in 2011 de Jupiter, trimite o solicitare la adresa de e-mail contact@astrovision.ro care sa contina datele de mai jos si vei primi un feedback in scurt timp:
  • data nasterii: ziua, luna, anul
  • ora nasterii - cat mai exacta
  • locul nasterii