1 decembrie 2010

Tranzitul lui Jupiter prin casa a 2-a

Conform descrierii Tranzitului lui Jupiter - norocul anului, in viziune astrologica, tranzitul lui Jupiter prin casa a 2-a, indica o perioada de succes care vizeaza dezvoltarea talentelor, calitatilor si abilitatilor noastre, prin sansa punerii lor in practica si a fructificarii acestora, aducandu-ne astfel si recompense materiale.
Oportunitatile de a castiga bani sunt vizibile acum, sansa ca munca noastra sa fie recompensata poate fi valorificata. Putem descoperi acum noi calitati sau reusurse generatoare de venituri, sau noi „instrumente” prin prin intermediul carora putem obtine avantaje materiale.
Acest tranzit ne poate oferi premisele unei perioade prospere din punct de vedere financiar, insa uneori si suficienta generozitate si larghete in legatura cu cheltuielile pe care stim sau doar avem impresia ca ni le permitem; cresterea veniturilor este corelata proportional cu cresterea cheltuielilor sau cu un apetit crescut pentru investitii.
Nu ar fi rau sa luam in calcul si economisirea, caci putem avea de unde; asadar, o „timida” cumpatare nu strica.

Daca vrei sa afli ce domeniu / sector al vietii tale este tranzitat acum/in 2011 de Jupiter, trimite o solicitare la adresa de e-mail contact@astrovision.ro care sa contina datele de mai jos si vei primi un feedback in scurt timp:

  • data nasterii: ziua, luna, anul
  • ora nasterii - cat mai exacta
  • locul nasterii