30 decembrie 2010

Tranzitul lui Jupiter prin casa a 10-a


Conform descrierii Tranzitului lui Jupiter - norocul anului, in viziune astrologica, tranzitul lui Jupiter prin casa a 10-a indica o perioada prospera si animata in zona carierei. Este momentul de apogeu in cariera si in dezvoltarea noastra din punct de vedere socio-profesional.

Tindem sa avem ambitii mai mari in aceasta perioada, insotite de spirit competitiv accentuat, din dorinta de afirmare, de putere, de a fi „la inaltime”, de a cunoaste acel statut (re)cunoscut si respectat in societatea in care traim si activam.
Rezultatele muncii noastre sunt recunoscute, suntem respectati in mediul profesional prin pozitia pe care o detinem si autoritatea ce ne defineste.
Simtim acum si nevoia de statut ca imagine si multumire pentru eforturile noastre din ultimii ani. Recompensele (financiare, onoruri, avansare in cariera) sunt pe masura eforturilor pentru o munca intensa pentru care ne-am dedicat.
Implinirea profesionala si personala este posibila acum, cel putin pentru perioada de pana acum si prezent. Proiectele si activitatile merg bine, popularitatea la locul de munca este in crestere.
Un moment-cheie din viata noastra cand avem de ce sa fim mandri de noi insine.

Daca vrei sa afli ce domeniu / sector al vietii tale este tranzitat acum/in 2011 de Jupiter, trimite o solicitare la adresa de e-mail contact@astrovision.ro, care sa contina datele de mai jos si vei primi un feedback in scurt timp:

  • data nasterii: ziua, luna, anul
  • ora nasterii - cat mai exacta
  • locul nasterii