1 ianuarie 2011

Tranzitul lui Jupiter prin casa a 12-a


Conform descrierii Tranzitului lui Jupiter - norocul anului, in viziune astrologica, tranzitul lui Jupiter prin casa a 12-a indica o perioada aparent linistita, ne putem simti mai retrasi si poate chiar noi alegem sa ne izolam oarecum de miezul actiunii. Aceasta tendinta nu este decat un timp potrivit pentru meditatie, pentru bilantul vietii noatre de pana acum, pentru autoanaliza prin instrospectii.

Este un timp pretios pentru revelatii si descoperirea unor valente personale de care nu stiam sau pe care le-am ignorat.
Putem pune la cale noi activitati, putem dezvolta noi lucruri care ne conduc spre implinire sufleteasca. Sufletul si implinirea sunt acum importante pentru noi si e o perioada ideala pentru dezvoltare personala si evolutie spirituala.
Ne putem deasemenea pregati pentru o noua etapa de viata, mult mai bogata in experiente, mature poate de aceasta data, in care realizam evolutia noastra personala si ce este cu adevarat esential in viata noastra.
Este recomandabil sa nu ne neglijam sanatatea, caci anumite afectiuni pot cunoaste acum un apogeu.

Daca vrei sa afli ce domeniu / sector al vietii tale este tranzitat acum/in 2011 de Jupiter, trimite o solicitare la adresa de e-mail contact@astrovision.ro care sa contina datele de mai jos si vei primi un feedback in scurt timp:

  • data nasterii: ziua, luna, anul
  • ora nasterii - cat mai exacta
  • locul nasterii