10 ianuarie 2011

Horoscop 2011 Rac / Ascendent in Rac


Dragoste

Din punct de vedere sentimental, dragostea si ceea ce simti fata de persoana iubita, devine un capitol foarte important pentru tine in acest an.
Iti este din ce in ce mai dificil sa accepti compromisuri si jumatati de masura, de aceea esti destul de incisiv si radical in modul cum reactionezi. Este drept ca astrele lasa loc de clarificare, insa incearca sa devii mai diplomat in masura in care doresti sa rezolvi situatia in favoarea ta.
In plus, celalalt se poate simti ranit, lucru ce nu-ti va aduce oricum fericire.
Pluton in zona casatoriei si Saturn in zona caminului si a familiei, stau de straja si te determina sa alegi destul de radical: fie pui capat unei relatii necorespunzatoare, fie oficializezi relatia sau daca sunteti deja casatoriti, acorzi casniciei si partenerului de viata importanta cuvenita. Ori asa, ori asa, usor nu este. Astrele te sfatuiesc sa dovedesti compatare in decizii si asumarea acestora.
Tot in acest an te bate gandul sa va mutati in casa noua sau sa cumparati o noua casa. Aceste demersuri este indicat a fi facute in a doua parte a anului, pentru a evita amanarile, anularile, blocajele sau dificultatile legate de tranzactiile imobiliare.
Abia in ultimele luni ale anului, situatia pare ca se mai detensioneaza un pic si poti petrece sarbatorile in armonie.

Cariera

Inca din primele luni ale anului, Jupiter calatoreste prin planul carierei si aduce succes si mobilizare, chiar si un plus de autoritate.
Este o perioada care poate cunoaste si rasturnari de situatie, datorita lui Uranus, insa vei gasi o cale sa rezolvi lucrurile in felul tau.
Poti identifica posibili dusmani care sa incerce sa iti compromita pozitia sau care prin demrsurile si interesele lor sa-ti afecteze statutul, insa te vei descurca si vei depasi momentul, dand dovada de tact si miscari inteligente.
In toamna, pot aparea unele schimbari care nu iti sunt pe plac, dar vei realiza ca este mai important sa-ti mentii statutul si imaginea, decat sa intri in neintelegeri inutile. Nu provoca lucrurile mai mult decat se petrec ele, stai mai bine pe locul spectatorului si fa miscarea potrivita la momentul potrivit.
Sefii directi te sustin, insa uneori nu este suficient, mai ales cand lucrurile se petrec la un nivel mult mai inalt.
Anul acesta poti munci mai mult decat de obicei si vei asista la reorganizari care te pot viza in mod direct sau indirect.
Nu sunt favorabile incheierea de contracte sau investitiile pe termen lung in luna august, datorita miscarii retrograde a lui Mercur.
Asteapta sa vina cu adevarat toamna pentru a culege “roadele” gandite in prima parte a anului.

Bani

In lunile de toamna, Marte trece prin casa banilor si poate face ceva ravagii, in sensul in care poate genera mai multe cheltuieli, posibil peste nivelul incasarilor.
De aceea, se recomanda atentie in administarea veniturilor in aceasta perioada.
In acelasi ton, nu este recomandabil sa imprumuti bani sau sa te bazezi pe promisiuni, intrucat ele se pot dovedi a fi in dezacord cu asteptarile tale.
Vei munci mai mult, ceea ce poate creste si veniturile castigate din munca proprie.

Sanatate

Anul 2011 nu prezinta pentru tine riscuri majore legate de sanatate.
Desi nu vei avea probleme serioase, totusi e bine sa eviti excesele si sa te orientezi spre un mod de viata bazat pe o alimentatie echilibrata.
Finalul de an te poate ameninta cu o raceala destul de serioasa, daca esti neglijent si te bazezi ca gripa nu te poate atinge. Esti totusi o persoana sensibila, corect? ;)