6 ianuarie 2011

Horoscop 2011 - Berbec / Ascendent in Berbec


Dragoste

Cu Jupiter in casa identitatii si a personalitatii, nu treci neobservat anul acesta. Esti plin de viata, jovial, sociabil, optimist si cu chef de indragosteala:)
Esti foarte indraznet si curajos in valorificarea famecului personal si a intentiilor pe care le ai vis-a-vis de persoanele de sex opus, in randul carora faci furori.
Pentru cei casatoriti sau implicati intr-o relatie serioasa, este un timp al fundamentarii planului relational si a relatiei cu persoana iubita. In acest an, cuplurile pot fi puse la incercare si numai cele cu adevarat solide si bazate pe respect si dragoste reciproca si adevarata vor supravietui. Caci Saturn permite doar iubire sincera si corecta, matura, intre oameni potriviti si capabili de o iubire meritata. Altfel, iubirile superficiale si relatiile neinchegate vor da frau liber partenerilor in gasirea persoanei potrivite.
Pentru ce singuri, este recomandata rabdarea in gasirea unui partener pe masura, care sa corespunda adecvat asteptarilor.
Oricum ar fi, deciziile importante cer discernamant si cumpatare, astfel incat ar fi indicat sa ai rabdare pana stii cu adevarat ce iti doresti si ce este cel mai bine de facut. In special in prima parte a anului trebuie sa fii pregatit ca lucrurile sa evolueze pe un fagas mai sigur si mai clar in a doua jumatate a anului.
La sfarsitul lunii iulie si inceputul lunii august, creativitatea se afla la cote inalte. Deasemenea, poti conta pe farmecul personal si pe curaj, calitati ce devin transparente fara voia ta si te pot purta in contact cu potentiali parteneri de amor.
Un lucru este cert: esti suficient de indraznet si impulsiv in reactii, sentimente si actiuni, asa incat chiar nu e rost de plictiseala, planul afectiv este vizat in mod pozitiv!

Cariera

Jupiter iti este aliat de nadejde anul acesta, deschide un nou ciclu de oportunitati pe toate planurile. Iti aduce sanse demne de luat in seama, caci aceasta noua etapa se petrece o data la 12 ani. Cu entuziasmul tau caracteristic, nu te vei da inlaturi, ceea ce te ajuta sa iei in calcul posibilitatile diverse si ocaziile pe care le ai. Totusi ceva mai multa precautie in evaluarea demersurilor intre august si octombrie, este recomandata.
Pluton inca vegheaza in zona carierei, fapt ce va mai dura o bucata buna de vreme si care genereaza transformari in acest sector, de genul celor care se impun, fie ca pe moment iti displac sau nu le intelegi in totalitate. La momentul potrivit vei realiza ca sunt benefice si fac parte din evolutia ta, asadar nu te impotrivi ci priveste flexibil si cu deschidere schimbarile; altfel poti deveni victima lor, nu-i asa?
Pluton retrograd in perioada aprilie-septembrie te invita la precautie: acorda mai multa atentie si protectie imaginii tale socio-profesionale, atat la servici cat si in anturajul social, caci imaginea de sine este foarte importanta pentru tine si nu vrei ca din greseala sau dintr-un impuls de moment sa se sifoneze. Ai rabdare si fii pregatit(a) sa stralucesti in prima si ultima parte a anului, cand tu vei fi pe scena!
In acest rastimp, se recomanda atentie la ceea ce vrei sa transmiti celorlalti: amana deciziile importante, semnarile de acte oficiale si acorda importanta marita detaliilor, caci Mercur incurca putin itele. Ai rabdare cu el pana in mai, cand lucrurile devin mult mai clare si comunicarea cu cei din jur mai eficienta.
Examenele, relatiile cu strainii sau strainatatea sunt facilitate in noiembrie. Tot atunci poti intra in contact cu persoane importante care te ajuta in demersurile tale oficiale.
Saturn inca “in plimbare” prin sfera partenerilor de viata personala (sot/stie, iubit/iubita), servici sau afaceri, iti mai da ceva de furca, in special in prima jumatate a anului. In octombrie, relatiile la locul de munca sau cu partenerii de afaceri se intetesc, vei fi solicitat si te vei afla in vizorul celorlalti. Te vei descurca, atat timp cat sti cum sa (re)actionezi in functie de conjunctura in care te afli.
Insa cu influenta lui Uranus asupra personalitatii tale, vei fi pe cat de curajos, pe atat de original si creativ in rezolvarea eventualelor probleme. Totul este sa constientizezi ca secretul evolutiei consta in rabdare, corectitudine, ambitie si perseverenta: cu aceste deprinderi, vei reusi tot ceea ce ti-ai propus!

Bani

Nu se intrevad probleme majore pe plan financiar, lunile mai si iunie sunt luni bune pentru bani, in masura in care poti castiga niste sume, insa si cheltuielile pentru confort sau propria imagine sunt in atentia ta.
Incepand din iunie, Jupiter, denumit si “Marele benefic” isi face intrarea in zona banilor, aducand sanse frumoase de castiguri financiare, in special din munca proprie sau din colaborari.
Spre finalul lunii octombrie nu sunt excluse mici incasari neprevazute, mici cadouri sau surprize din partea celorlalti.
In lunile de vara, te incumeti sa faci anumite schimbari in camin, fie de design interior, redecorari sau renovari, ceea ce aduce diminuarea sumelor de care dispui.
Pe final de an, intre septembrie si decembrie, Jupiter retrogradeaza, deci bate in retragere si nu-ti mai este atat de apropiat, asadar mai multa precautie in administrarea resurselor financiare nu strica.

Sanatate

Anul poate debuta cu cateva kg in plus pentru tine, asadar nu strica sa-ti consumi energia facand si sport!
In acest an, cu ocazia inceperii unei noi etape in viata ta pe toate planurile, este un moment propice pentru a lua in calcul, a evalua si recofigura stilul de viata, deci nu este exclus sa aduci ajustari la dieta, sa faci mai mult sport sau sa adopti alte obiceiuri in ceea ce priveste forma fizica.
Jupiter iti aduce o buna vitalitate, tonus si dorinta de miscare, insa uneori si ceva lene, ceea ce poate amana planurile tale de schimbare a modului de viata. Profita din plin de energia data de astre, in special pana in mai, cand te vei dovedi mai activ si mai tonic.
Nu se petrec probleme majore legate de sanatate, insa eventuale inflamatii pot aparea pe parcursul anului, mai accentuat in ultima parte a anului. Mai ales ca este un an solicitant, in care doresti sa faci foarte multe lucruri si te agiti in toate partile, te poti obosi excesiv.
Ai mai multa grija de tine in primele 3 luni ale anului si in septembrie, iar daca simti ca ceva nu este in regula, nu ezita sa-ti faci analizele: cu atentie, nu-ti scapi organismul de sub control si poti evita micile neplaceri.