28 ianuarie 2011

Horoscop 2011 - Pesti / Ascendent in Pesti


Dragoste

Nu se anunta evenimente importante in cadrul relatiei de cuplu/casnicie care sa schimbe radical situatia existenta.
Totul decurge bine, predomina armonia, cu mici exceptii cand lucrurile pot deveni pe moment dificile, insa totul este trecator.
Este o perioada benefica pentru a reflecta la viata personala si de a gasi unele raspunsuri revelatoare.
In ianuarie, mare benefic – Jupiter, se afla inca in casa personalitatii si iti da incredere in sine dar si energia de pune lucrurile in miscare.
Esti entuziast si ai chef de viata, in special din iunie incolo cand comunicarea devine optima.
Totusi deciziile majore in viata de cuplu nu sunt recomandate, mai ales daca vin partea ta si nu a partenerului. Neptun intra in zodia ta, unde se simte bine, dar e specialist in inducerea in eroare, generand o stare de idealizare si confuzie.
Incearca sa ramai cu picioarele pe pamant, desi nu e foarte simplu, fii cooperant si cauta sa valorifici a doua jumatate a anului prin activitati spirituale sau altele relaxante si creative.
Altfel, risti sa-ti zapacesti partenerul cu fel de fel de stari si senzatii, incat il poti indeparta mai repede decat te-astepti. Daca ceva nu-ti este clar, incearca sa te lamuresti printr-o atutidine pozitiva si vei avea de castigat in fata partenerului de viata si implicit in dragoste.

Cariera

Jupiter este responsabil cu statutul tau socio-profesional si iti ofera la inceput de an sansa de a te mobiliza si a te avanta cu suficient curaj intr-o noua etapa in viata ta, inclusiv din punct de vedere profesional.
Apoi, din februarie, te ajuta sa fii mai constient de talentele, abilitatile si resursele de care dispui pentru a le valorifica si a avea randamentul corespunzator si pentru a te pune in valoare.
Tot ceea ce faci va avea impact asupra imaginii tale publice, atat sociale cat si profesionale. Deci sanse de evolutie exista, doar sa profiti de ele.
Pana in septembrie lucrurile se desfasoara alert, in special in perioada februarie-iunie cand si tu esti activ si faci totul intr-un ritm ametitor.
In august Mercur intra in mers retrograd in casa muncii si lasa loc de ceva vorbe aiuristice, pe care ar fi recomandat sa nu pui la suflet.
Din septembrie insa si Jupiter retrogradeaza si iti sugereaza sa o iei mai usor, sa reevaluezi in detaliu situatia si sa planifici atent pasii urmatori.
Vei avea nevoie de o schimbare de abordare pentru a te adapta ritmului si a depune eforturi sustinute in activitatile profesionale.
In ultimele 3 luni ale anului esti mai domolit si bine faci sa lasi lucrurile sa curga de la sine.
Marte pe final de an te provoaca la critici si la o atitudine mai agresiva. Ar fi bine sa-ti amintesti ca scopul este evolutia si nu rezolvarea impulsiva a eventualelor conflicte.
Fii pacifist, asa cum de fapt ti-e tie confortabil si vei castiga incredere si aprecieri.

Bani

De la sfarsitul lunii ianuarie si pana in luna iunie, Jupiter te sustine si iti ofera oportunitati de a-ti mari veniturile. Ar fi bine sa profiti de aceasta perioada in sens constructiv, respectiv sa incerci sa folosesti sumele castigate pentru satisfacerea nevoilor si nu a impulsurilor de moment. Nu de alta, dar vei avea nevoie de bani, in special pentru a acoperi datoriile acumulate sau pentru a-ti satisface niste nevoi care se lasa deja asteptate de ceva vreme.
Iar Saturn prezent in casa opusa – a banilor proveniti de la altii – nu mai este atat de generos. Este in schimb o perioada foarte buna pentru investitii si economisire. Te vei felicita pentru aceasta decizie si vei constata ca daca esti un pic atent, poti avea mai mult decat te-ai obisnuit sa ai.
Axa banilor este influentata de 2 planete foarte importante, care lasa urme vizibile, pozitive sau negative, in functie de cum percepi tu mesajele astrelor in urma oportunitatilor semnalate.
In plus, din martie apare si Uranus, care aduce atat sanse de castig neasteptat cat si schimbari radicale de macaz din toamna, pentru care e bine sa fii pregatit.

Sanatate

Atentie la sistemul nervos anul acesta. In februarie si apoi prin octombrie, organismul tau poate da semne de slabiciune. Nu e cazul sa te alarmezi, dar asta nu te scuza sa nu acorzi atentia cuvenita eventualelor simptome. E recomandat sa te ingrijesti mai mult si sa te hidratezi.
Desi pare un an destul de linistit, poate fi totusi solicitant din punct de vedere al consumului psihic si nervos.
Foloseste-ti energiile in scop creativ sau practica activitati meditative si relaxante (sauna, masaj, yoga etc).