26 ianuarie 2011

Horoscop 2011 - Varsator / Ascendent in Varsator


Dragoste

Anul 2011 se anunta pentru tine unul fara probleme la capitolul sentimental. Totul se petrece in armonie si ai parte de o buna intelegere cu partenerul de viata. Chiar pui pret pe o buna comuniune, desi ar putea exista momente razlete de tensiune din cauza plictiselii, fara sa fie vorba de ceva serios.
Se stie ca iti plac provocarile, insa nu e cazul sa incerci sa strici rutina si totodata pacea in cuplu prin excese de personalitate, in special in luna august cand Mercur se afla in mers retrograd si iti aduce unele provocari. Profita de linistea din acest an si consolideaza-ti relatia cu persoana iubita.
Saturn, pana in 2012, iti tot aduce nevoia de fundamentare a principiilor de viata si te determina sa-ti (re)structurezi mai bine sistemul de valori, astfel ca poti fi uneori destul de vehement cand vine vorba de viziunea ta despre viata.
Calatoriile peste hotare iti vor satisfacere setea de cunoastere si iti vor oferi inspiratie in tot ceea ce faci, inclusiv in a-ti defini foarte clar viziunea despre esenta vietii. O perioada buna pentru calatorii este in septembrie. De asemenea, nu strica un concediu si pe timpul verii, perioada favorabila trairii unor momente frumoase de dragoste in cuplu.
In aprilie, imaginatia si dorinta de schimbare ti-o valorifici in cadrul caminului, cand poti lua unele decizii de natura estetica sau locativa impreuna cu persoana iubita.
In a doua jumatate a anului, este recomnadat sa te concentrezi pe atmosfera din sanul familiei si mai putin pe investitii sau decizii majore legate de tranzactiile imobiliare, caci Jupiter nu este cel mai bun aliat cand se afla in mers retrogard.
Spre sfarsitul anului, (re)gandesti planuri de viitor si evaluezi daca ceea ce primesti in relatia de cuplu este intr-adevar in echilibru cu ceea ce oferi tu. Totusi, nu te grabi sa iei vreo decizie, mai e timp pentru ajustari, iar situatia nu este deloc atat de grava pe cat ai tendinta sa crezi.
Ai parte de relatii armonioase cu cei din familie, iar micile neintelegeri dispar asa cum au si aparut, asa ca invata sa te bucuri de momentele de liniste.

Cariera

Inca din ianuarie esti activ si pus pe treaba, te simti in forma si ai suficienta energie pentru indeplinirea sarcinilor, lucru care poate atrage si surse rezonabile de bani in urma eforturilor depuse.
Din martie, comunicarea cu ceilalti este favorizata si asigura premise facile de buna intelegere cu anturajul profesional.
Studiile au unda verde acum, chiar este indicat sa te inscrii la niste cursuri in cadrul unei specializari care iti face placere sau in care doresti sa activezi. In octombrie te poti perfectiona intr-un anumit domeniu.
Toamna se anunta aglomerata, noi proiecte si mai multa implicare din partea ta vor deveni cerinte uneori destul de sufocante.
Totusi exista un echilibru, aceste momente solicitante vor alterna cu unele ceva mai relaxante din octombrie cand lucrurile se mai aseaza, iar unele devin latente. Cum esti omul momentului, nu-ti va fi greu sa te adaptezi la inertie, doar in fiecare situatie poti vedea partea plina a paharului.
La inceputul lui noiembrie, fii diplomat si gandeste inainte de (re)actiona in relatiile cu sefii sau partenerii de afaceri, esti cam impulsiv si risti sa fii taxat. In decembrie, este posibil sa ai nevoie de intermedierea unor demersuri si vei constata ca ai nevoie de sustinere.
Priveste totul constructive si in perspectiva si vei fi multumit de evolutia ta anul acesta.

Bani

Anul debuteaza cu succes in ceea ce priveste situatia financiara, conjunctia Jupiter-Uranus poate genera venituri neprevazute, dar in acelasi timp si promisiuni.
Fii cerebral mai ales in a doua jumatate a anului cand mai multe planete retrograde nu prea se unesc in a-ti oferi sustinere, deci va trebui sa te descurci singur.
Iti plac provocarile si esti o persoana excentrica, insa fii totusi cu bagare de seama, ca si banii contribuie la starea ta de optimism;)

Sanatate

Pe parcursul intregului an si numai, aza sanatatii se afla in vizorul lui Pluton, care are grija sa te determine sa te potolesti aunci cand exagerezi in legatura cu starea ta de santate, intr-un fel destul de drastic.
De aceea, e bine sa fii responsabil in ceea ce faci, nu te supraestima cand vine vorba de excese. Pluton nu prea iarta si in plus, in perioada verii cat retrogradeaza te face impulsiv, mai nervos si mai repezit atat la volan dar si in alte imprejurari.
Luna august chiar reprezinta un moment delicat, de avertizare asupra sanatatii, accentuat si de o eventuala epuizare la job, asa ca atentie sporita.
Si-asa detesti sa fii izolat, asta ar mai lipsi, sa fii nevoit sa te supui vreunui tratament mai strict.
Fa-ti viata mai usoara si analizeaza daca merita cu adevarat sa te neglijezi.