9 ianuarie 2011

Horoscop 2011 Gemeni / Ascendent in Gemeni


Dragoste

Sectorul sentimental solicita mare parte din energiile tale in acest an.
Inca de la inceputul anului si pe parcursul primei jumatati a anului, poti intampina dificultati in exprimarea sentimentelor, blocaje sau feedback-uri neasteptate din partea partenerului de viata/relatie.
Saturn in tranzit prin sectorul sentimental, poate genera o raceala, o reticenta in exprimarea directa a sentimentelor, mai degraba astepti ca celalalt sa rezolve situatia sau sa se rezolve de la sine.
Dragostea nu e un lucru simplu, cu atat mai mult acest an iti va oferi clarificarea relatiei si a intensitatii iubirii in cadrul relatiei pe care o traiesti.
Fii pregatit sa realizezi ca iubirea nu presupune intotdeauna povesti si ca pentru ca relatia sa devina solida si puternica, e nevoie si de sacrificii. Aceste sacrificii nu sunt imposibile, in masura in care stii si intelegi ca merita.
Dealtfel cei care traiesc din inertie intr-o relatie, vor avea parte de trezirea la realitate: ce e pentru tine este pus de-o parte, ce nu, nu e musai sa ai parte.
Este o perioada tensionata, confuza, insa la finalul ei vei deveni constient de valoarea si stima de sine si vei intelege ca ceea ce s-a petrecut cu sufletul tau este de fapt spre binele tau.
Cei singuri pot intampina mici probleme in gasirea partenerului ideal, sau pot cunoaste acum acea dragoste bazata maturitate si ratiune, mai degraba decat mare pasiune.
Profita de lunile calduroase de vara sa petreci alaturi de persoana iubita momente placute si mai putin provocatoare, eventual intr-un concediu departe de stresul cotidian.
La sfarsit de an predomina ceata, se anunta o perioada destul de dificila, confuza si nesigura. Se recomanda amanarea deciziilor importante legate de planul afectiv pentru anul urmator.

Cariera

Anul debuteaza pentru tine cu energii depuse si consumate in sfera carierei, astfel ca sfarsitul lui 2010 si inceputul unui nou an 2011 aduce in vizor planuri marete si ambitii de viitor pentru acest an.
Interesul pentru cariera si statut chiar de la inceputul anului, se potenteaza in primavara si ofera idei originale si noi strategii in vederea evolutiei din punct de vedere profesional.
Atentie insa, aceste ambitii se pot interfera cu o tendinta de idealizare, astfel incat in perioada verii lucrurile nu mai par atat de facile sau de clare.
Planurile de viitor devin incepand cu luna martie la ordinea zilei, ai parte de protectori in conturarea acestora, insa protectia sau sustinerea celorlalti nu este in permanenta una constanta, ceea ce impune perseverenta si dedicare din partea ta. Bazeaza-te pe fortele proprii si foloseste-ti pe cat posibil resursele personale.
Indraznesti acum mai mult ca oricand, desi nu dispui in totalitate de resursele necesare transformarii planurilor in practica. De aceea, este recomandat sa iti construiesti cu pasi mici si siguri calea spre succesul ce te asteapta.
Este momentul in care iti poti dezvolta indeletniciri sau proiecte inafara sau in completarea job-ului actual, lucru ce va creste increderea in fortele proprii si constientizarea valorii personale. Nu ezita sa-ti imaginezi scenariul potrivit in care vezi evolutia ta viitoare si treci la actiune intr-o maniera strategica.
In aceasta perioada poti avea parte de cresterea notorietatii si a popularitatii in randul prietenilor si vei fi mai activ in mediul social.
Te concentrezi sa creezi proiecte personale din care sa poti castiga resurse suplimentare.

Bani

Inca de la inceputul anului, din ianuarie si inceputul lunii februarie, poti avea parte de mici castiguri suplimentare, sau ai de recuperat bani de la ceilalti.
Desi este un an benfic in zona carierei, fapt ce determina si existenta resurselor financiare, nu pari pe deplin multumit de cati bani ai. Ai nevoie de mai multi pentru indeplinirea obiectivelor pe care ti le-ai propus si cauti solutii de crestere a veniturilor. Nu uita insa ca si o mai eficienta administrare a banilor sau reducerea cheltuielilor este o solutie;)
Pluton vegheaza sectorul banilor din alte surse, mosteniri si nu este exclus sa aduca in aspectul tau cu Uranus, anumite rasturnari de situatii. Asadar, nu te arunca in proiecte pe care nu stii sigur ca le poti onora si nu te baza pe ceva ce, cel putin deocamdata, nu ai.
“Ce-i in mana nu-i minciuna”, spune o vorba, asadar ca asigura-te ca investitiile pe care intentionezi sa le faci merita si iti aduc castiguri.
Lunile de vara iti surand in legatura cu planurile tale de investitii, insa chiar si atunci fii cerebral in luarea deciziilor.


Sanatate

Este un an in care se impune atentie sporita in legatura ci organismul tau. Ai grija la stres, la tendinta de a duce o viata dezechilibrata, la consumul psihic dar si surmenare. Toate acestea, neglijate, iti pot provoca neplaceri serioase legate de stomac, ficat, pancreas.
Orice exces te poate costa si nu vrei sa ajungi la tratamente neaparat. Mai bine iti supraveghezi dieta si renunti la mesele tarzii sau excese culinare.
Sfarsitul de an te va “obliga” cumva sa recurgi la echilibru si la un stil de viata mai sanatos, in avantajul tau. Ar fi bine sa colaborezi pentru binele propriu.