7 ianuarie 2011

Horoscop 2011 - Taur / Ascendent in TaurDragoste
Liniste si pace se arata in planul afectiv pentru tine anul acesta.
Rutina si monotonia se mentin, cu mici devieri de la lentoarea obisnuita in luna august, cand Mercur in mersul sau retrograd poate provoca mici neintelegeri in cadrul caminului.
Acest aspect insa nu prezinta amenintari, ci poate insemna doar o timida agitatie, trecatoare.
Asadar nu te ambala mai mult decat este cazul si incearca sa nu generezi discutii sau sa lansezi provocari din dorinta subtila de a pune lucrurile in miscare cu orice pret.
Profita de apele linistite ce treneaza in cuplu, sunt alte motive si sectoare ale vietii care cer in acest an contributie, eforturi si initiative. Asadar, pastreaza-ti calmul si orienteaza-ti energia spre planurile cu adevarat solictante ale vietii tale in acest an.
Pentru cei singuri, sfarsitul de an se anunta ceva mai generos in dragoste, va promite intalniri seducatoare si pline de pasiune. Acestea se pot transforma in relatii de amor cu nabadai.


Cariera

Saturn tranziteaza in acest an, atat sectorul sanatatii, cat si al muncii.
Acest lucru genereaza mai multa munca decat de obicei, implicit activitatile de zi cu zi te vor solicita destul de mult.
Relatiile cu colegii, mediul profesional si task-urile zilnice, atat personale cat si de la servici, sunt in atentia ta si cer seriozitate, organizare si mai degraba fundamentare decat schimbari majore. Rezultatele tale in urma constientizarii acestor lucruri, isi vor spune cuvantul si te vor recomanda drept o persoana de incredere in mediul in care activezi.
Acum se cladesc pasii importanti in cariera, acum se definesc stilul de lucru si relatia cu cei jur, astfel ca in perioada urmatoare vei constata ca munca de acum ti-a adus implinirea obiectivelor profesionale conform asteptarilor.
Posibilele obstacole sau amanari sunt normale, asa ca trateaza-le ca atare; astfel vei vedea ca si acestea au rolul lor, acela de a te determina sa devii apt de evolutia ce te asteapta;)
Este adevarat, nu obtii ceea ce meriti decat cu eforturi si sacrificii, insa cu decenta, rabdare, perseverenta si o strategie bine pusa la punct, astrele sunt total de partea ta!
De asemenea, in octombrie, pot avea loc ceva reorganizari la locul de munca sau reconfigurari legat de stilul de lucru, moment propice definirii rolului tau in cadrul colectivului si al echipei din care faci parte.
Nu se recomanda schimbari importante de job (Saturn inseamna si aduce si stabilitate), decat daca acestea se impun sau au fost gandite intr-un mod rational si in baza tuturor elementelor ce implica serviciul.


Bani

Desi prima parte anului poate fi mai dificila si poate implica eforturi mai mari, a doua jumatate a anului devine mai generoasa cu tine, vei avea parte de feedback-uri pozitive in acord cu eforturile depuse, dar si posibile sanse de contracte noi de munca sau noi colaborari, in cadrul sau inafara institutiei in care activezi, ce implica si resurse financiare.
Fii pe faza si actioneaza in aceasta perioada, in special la inceputul verii, in lunile iunie si iulie, este un moment bun pentru negocieri.
Fructifica oportunitatile ce apar acum si acorda importanta gestiunii banilor spre final de an, in special in cazul banilor pe care altii ti-i datoreaza sau pe care intentionezi sa-i imprumuti tu altora, caci nu prea ai controlul sau garantia ca nu-i poti pierde.

Sanatate

In acest an, apetitul este in crestere, asadar nu este exclusa o eventuala ingrasare, sau agresarea ficatului prin excese alimentare, ceea ce poate duce chiar si la probleme cardio-vasculare.
Este important sa iti menajajezi sanatatea, intrucat opozitia Jupiter-Saturn de pe axa sanatatii nu te scuteste de posibile afectiuni. Acestea pot fi subtile, fara simptome neaparat de vizibile, de aceea se recomanda prudenta si vizita la medic pentru un set complet de analize, in general ca si control de rutina anual si in special daca simti ceva in neregula cu organismul tau.
Suprasolicitarea nu este indicata, asadar nu lasa lucrurile la voia intamplarii. Stresul poate crea probleme de digestie si altele la nivelul stomacului.
Atentie in luna martie la inima si sistemul nervos, apoi in iunie la circulatie.
Nu sunt excluse eventualele accidente, mai ales in lunile de primavara, cand se impune cumpatare si renuntarea la exagerarile de orice fel.
Daca esti receptiv la ceea ce se petrece cu organismul tau si te iubesti suficient, poti incerca acum (re)echilibrul in ceea ce priveste dieta si stilul de viata spre unul mai sanatos, ceea ce te va ajuta sa ai atat un tonus mai bun, cat si chef de viata.
Daca esti pregatit si esti de acord cu toate acestea, Saturn te va rasplati cu o forma fizica de invidiat si te va feri de probleme majore de sanatate.