16 ianuarie 2011

Horoscop 2011 - Balanta / Ascendent in Balanta


Dragoste

Inca din ianuarie, dorinta de schimbare, de recalibrare sau reconfigurare a notiunii de familie, iti domina dorintele legate de camin si relatia cu cei dragi.
Parca ai o pofta de reinnoire a abordarii in acest sens si esti dispus sa schimbi nu doar lucrurile, ci si pe ceilalti.
Tu te afli inca sub egida tranzitului lui Saturn prin casa identitatii si a personalitatii, fapt ce isi pune amprenta asupra modului cum vezi lucrurile, cum te manifesti si cum intelegi sa fii ceea ce esti.
Acest lucru nu trece neobservat, mai ales ca te afli in plin proces de (re)maturizare si chiar inteleptire, desi uneori risti sa pari de neinteles.
Pluton in casa caminului aduce trasnformari subtile, de nuanta, lent dar sigur te scapa de vechile obiceiuri, atitudini, legaturi cu trecutul si face loc pentru o maniera noua, o abordare corespunzatoare, evolutiva.
Toate aceste evenimente se pot lasa si cu frustrari cateodata, in special pe perioada verii cand miscarea retrograda lui Pluton in casa dragostei, a sentimentelor si a copiilor, nu-ti faciliteaza prea mult exprimarea angoaselor intr-un mod prea placut.
Prin autocontrol, vei reusi sa te intelegi pe tine, ce se petrece cu tine, dar iti vei imbunatati si relatia cu ceilalti dragi tie.
Aditional, Jupiter iti devine anul acesta un aliat de baza in ceea ce priveste relatiile conjugale, oficiale.
Pentru cei necasatoriti, exista sanse frumoase pentru oficializarea relatiei.
Celor casatoriti, Jupiter le ofera o sansa dubla: consolidarea casniciei sau venirea pe lume a unui copil.
Totul este in mainile tale: daca poti vedea constructiv ceea ce se petrece in viata si profiti de oportunitatile ce-ti surad, devii neaparat fericit!

Cariera

Incepi anul muncind, chiar din februarie lucrurile incep sa se miste in favoarea ta.
Este posibil sa-ti doresti sa faci o schimbare de job, insa ar fi indicat sa actionezi in acest sens pana in luna aprilie, caci ulterior situatia de incetoseaza datorita intrarii lui Neptun in casa muncii. Nu de alta, dar cand e ceata la orizont, s-ar putea sa te bazezi pe promisiuni si sa prestezi munca in zadar, iar recompensele sa devina vorbe-n vant.
De aceea, prima parte anului este mai de bun augur. Dupa, interesul de a ramane cu picioarele pe pamant, ar fi recomandat sa primeze.
Fii cu ochii in patru din septembrie, cand in mediul profesional pot iesi la iveala, chiar si demonstrativ, niste “binevoitori” care-si vad interesul pe carca ta. Mentine-te diplomat, asa cum stii, incearca sa te orientezi sis a te concentrezi pe cautarea echilibrului si armoniei in tot ceea ce faci. Inca din aprilie e bine sa stii cu cine te asociezi si pe ce baze.
Ar fi bine sa prestezi o munca cretiva sau sa-ti dezvolti noi abilitati si talente in paralel cu job-ul. De fapt, usor-usor spre asta tinzi in viitor.
In iunie, relatiile cu persoanele sus-puse sunt favorizate, insa nu te baza orbeste pe ele in luna august.

Bani

La inceputul anului, dupa ce cheltui niste bani pentru confortul de acasa, simti ca vrei sa te pui si pe tine la punct. Asadar, investesti intr-un nou look sau iti faci un refresh, in acord cu simtul estetic ce te caracterizeaza.
Inca din ianuarie esti dornic de socializare si vrei sa dai bine pe unde iti faci aparitia. Iar obrazul subtire, cu cheltuiala se tine, nimeni nu stie asta mai bine ca tine!
Sanse frumoase de bani apar in iunie, tocmai bine pentru a te pregati de sezonul estival.
Banii vin, pleaca, ai un circuit fluent financiar.
Totusi astrele iti recomanda un pic mai multa cumpatare in vara, sau mai degraba o evaluare mai corecta a valorii personale, ca sa stii exact in ce conditii si pe cat iti oferi serviciile, astfel incat sa nu iesi in pierdere. Banul are totusi valoare, valoare pe care i-o dai tu!


Sanatate

Inceputul anului poate debuta cu ceva probleme de sanatate, respectiv poti fi luat prin surprindere cu diverse afectiuni, in special legate de circulatie, sistemul nervos si starea psihica in general.
Nu face excese, protejeaza-te si incearca sa nu treci tot ce se intampla in viata ta prin prisma emotiilor. Acest lucru poate genera unele probleme sau poate activa alte probleme mai vechi.
Esti destul de vulnerabil anul acesta, asa ca atentie in zona sanatatii.
Nu merita sa te refugiezi in alcool, tutun sau alte vicii, datorita unor dificultati temporare.
Iubeste-te mai mult!