30 mai 2013

Previziuni astrologice pentru 30.05.2013-1.06.2013


Zile mai sensibile si relativ instabile, in care este posibil sa ne gandim la ce oferta avem de la viata. Unii suntem revasiti de situatia curenta a vietii noastre, altii ne traim relatiile din punct de vedere afectiv intr-o nota melancolica sau romantica. 
Este o zi pentru suflet azi, cu trairi haotice, tulburatoare sau intens alimentate de idealurile pe care ni le proiectam. 
Suntem capabili azi sa ne sacrificam in relatii, de dragul perfectiunii pe care o cautam si avem senzatia ca o si avem sau o putem obtine, peste toate celelalte neajunsuri. 
Reflectam la ceea ce simtim, empatizam pentru o buna integrare a ceea ce vine din exterior, insa exista si riscul de a ne confunda cu trairile altora, fiind destul de influentabili in aceste zile. Recomandarea este sa petrecem timp cu cei ce ne sunt dragi, departe de conflicte si tensiuni, in conjuncturi linistite care sa ne inspire sa vedem viata asa cum este ea si sa ne determine sa ne proiectam realitatile cele mai frumoase, in loc sa visam la dorinte nerealizabile sau false nevoi sufletesti, manati de valul unei energii imbietoare. 
Atentie mare la bani, la evaluarile rationale, la negocieri sau la puterea de convingeva altora. 
Nu este indicat sa efectuam tranzactii importante, sa facem imprumuturi sau sa ne bazam foarte tare pe unele promisiuni alunecoase. 
Visul de azi poate fi spulberat usor in virtutea inertiei lucrurilor efemere sau superficiale. 
Eventual putem discuta de principiu sau putem incerca sa influentam anumite decizii in favoarea noastra. 
Totusi, rabdarea pentru concretizari in urmatoarele zile si nu azi-maine, este de pret. 

O zi frumoasa, pe sufletul vostru va doresc!:)