9 mai 2013

Previziuni astrologice pentru 9-10.05.2013 (Luna Noua in Taur si eclipsa de Soare)


Momente importante ne ofera astrele in aceste zile. 
Pe de o parte, ne tinem strans de trecut si ne alimentam anumite atasamente de care parca nu suntem foarte pregatiti sa scapam sau la care nu renuntam usor. Pe de alta parte suntem indemnati, subtil, sa acceptam rational si obiectiv realitatea prezentului. 
E cazul si momentul sa ne amintim nu trecutul, ci ca de fapt in realitate traim un prezent. 
Legaturile cu trecutul sunt destul de intense, insa prezentul este cel ce calauzeste inspre viitor. 
Trecutul ne poate retine, ne poate confuza, ne poate bloca, atat timp cat nu vedem decat ceea ce a fost (ca fapt concret) si nu credem atat de usor prezentul sau viitorul imediat nepalpabil inca. 
Totusi, lucrurile se petrec la nivel mental, iar barierele si limitarile ce ne impiedica evolutia sau bunul mers al propiei vieti, pot fi doborate prin constientizare, reevaluare si un eventual reset pentru un nou inceput. 
Nu este neaparat momentul pentru concretizare urgenta sau insistenta, insa poate fi desenat un nou inceput al concretului in viata noastra cladit pe considerente coerente si bine integrate. 
Unii dintre noi, asteapta vesti sau decizii din partea altora, altii sunt asteptati de ceilalti. 
De undeva exista o presiune. Se recomanda analizarea propriei valori si a propriei forte interioare, a trecutului evaluat ca invataminte pentru viitor si trairea libera a prezentului prin impacare cu noi insine si cu trecutul. 
Eclipsa de Soare din 10 mai poate avea efecte pana la 6 luni si promite rezolvari concrete dupa validarea prin iertare si impacare cu anumite situatii, astfel incat sa le dam voie sa ne impinga in viata in sens evolutiv. Impactul poate avea legatura cu zona afectiva, sentimentala si deopotriva financiara. 
Cei mai impactati sunt Taurii, Racii, Leii, Scorpionii, Capricornii si Varsatorii, insa pentru fiecare zodie exista anumite influente care isi pun amprenta pe anumite sectoare de viata, in functie de harta astrala a fiecaruia. 
Oricum ar fi, sa invatam sa traim prezentul si concretul, pastrand doar acele parti din trecut care ne pot ajuta sa constientizam cine suntem si ce putem. 
Zile senine va doresc! (:-)