23 mai 2013

Previziuni astrologice pentru 23-24.05.2013


Avem 2 zile cu vibratii diferite fata de inceputul acestei saptamani, in care suntem invitati sa tratam cu mai multa atentie seriozitate, responsabilitate si profunzime ceea ce avem in acest moment in viata noastra. Iar acest lucru este posibil printr-o evluare adanca si profunda a ceea ce suntem si ce avem , de la care sa pornim sau sa continuam acel “mai mult” sau “mai bine” pe care ni le dorim. 

Anticipam efectul de Luna Plina si eclipsa de Luna care urmeaza (25 mai) pe traiectoria creata deja in aprilie, cand determinarea de a reusi prin munca si eforturi proprii ne-a alimentat ideea de succes si realizari frumoase cu efort, insa placute si cu satisfactii viitoare. 

Nimic nu este intamplator, nici faptul ca aceia care muncesc, in special ceea ce le place sau ceea ce le ofera sansa de a-si valorifica abilitatile si talentul nativ, vor dobandi o experienta si rezultate care vor contribui la bunastarea vietii lor. 
Sunt anumite lectii de invatat acum, in functie de cum ne-am asternut cand am avut ocazia sa ne asezam traiectoria si mai ales, in functie de cum ne-am raportat la sansa. 
Cei care nu si-au inteles potentialul, meritele si implicatiile acestora, este foarte probabil sa primeasca mai degraba un neajuns. 
Ceilalti pot culege roadele a ceea ce au muncit, trudit, sacrificat si pentru care s-au dedicat, cu toata energia si toata increderea in ei insisi si in puterea sufletului lor. Un alt aspect ar fi ca poate suntem nevoiti sa ii ajutam pe altii care au nevoie de expertiza noastra si asta sa fie facuta din suflet. 
Suntem influentati de destin sa ne energizam sufletul in sensul evolutiei. 

Asadar, recomandarea pentru aceste zile este sa intelegem apogeul unor lucruri care trebuie acordate, pentru sanatatea pe termen lung a sufletului nostru. 

Zile frumoase si revelatoare va doresc:)