21 mai 2013

Previziuni astrologice pentru 21-22.05.2013


O zi de mare sarbatoare,  presarata de voie buna, comunicare eficienta, relationare placuta si conversatii stimulative. 
Planul social este animat, ne intalnim cu lume noua, cu prietenii, discutam, schimbam idei si ne punem creativitatea la bataie in tot ceea ce facem astazi. 
Relatiile de cuplu sunt favorizate, in sensul petrecerii unui timp frumos pentru suflet. 
Nu ne plictisim nici azi, nici maine. 
Suntem dornici de interactiune si actiune si iesim cu placere la evenimente de toate felurile unde e loc de noi relatii, fie bazate pe interese comune, fie pe distractie. 
Simtul estetic este accentuat, punem pret pe ceea ce este frumos si unii dintre noi chiar reusim sa fim mai diplomati, mai flexibili, mai ingaduitori cu cei de langa noi. 
Poate ne e mai greu sa ne hotaram daca avem de luat decizii, fie ca este vorba de a alege o culoare sau o cale pe care sa pasim. 
Cert este ca muzica, dansul, comunicarea si socializarea sunt cele mai importante metode de a petrece timpul in aceste zile. 
Relatiile sunt importante si in special modul cum le abordam si ne raportam la ceilalti. 
Altfel, suntem deosebit de inovatori si creativi, gasim solutii in moduri originale. avem un fel de a gandi foarte productiv, avem sclipiri mentale care ne ajuta sa fim oamenii potriviti la momentul potrivit. 
Stim sa ne lasam inspirati de ceea ce auzim, citim, vedem. 
Pe 23 mai, spre seara, unele chestiuni care exista deja in unele relatii devin mai accentuate. Usor usor, lucrurile capata o tenta mai serioasa si ce nu este in regula sau anumite nemultumiri se intensifica. 
De aceea, se recomanda cumpatarea in (re)actiuni si rabdarea pentru a ne clarifica intai emotiile si apoi sa vedem daca putem, merita sau este neaparat necesar sa ne dorim mai mult sau altceva decat ceea ce avem in momentul de fata. 
Vom fi pusi fata in fata cu provocarea de a identifica ce ne satisface din ceea ce avem in viata noastra, inainte de a sari la concluzia ca nu ne ajunge. 
Sa ne bucuram de aceste 2 zile si sa cream un cadru cat mai confortabil pentru sentimente si emotii, ar fi cel mai indicat lucru. 
Zile frumoase va doresc!:)