28 mai 2013

Previziuni astrologice pentru 28.05.2013


O zi destul de animata avem astazi, cu multe discutii, interactiuni si actiuni interesate si interesante. 
Cert este ca aproape orice forma de comunicare este favorizata, in special legat de negocieri sau argumentare. Discutiile sunt deschise, diverse si cu accent pe co-interesare, fara sa ne scape din vedere autocontrolul propriilor emotii pentru o auto-servire cat mai buna a propriilor interese. 

Suntem sociabili, putem cunoaste lume noua, suntem cautati si posibil sa fim nevoiti, pentru a ne asigura ca lucrurile decurg in conformitate cu intentiile si scopurile noastre, sa aflam din mai multe surse detalii care sa ne intareasca convingerile. 
Altfel, dispunem de un program destul de incarcat, asa ca e bine sa fim flexibili daca unele lucruri se schimba pe parcurs. Unii se gandesc la vacante, altii la cursuri pentru beneficii pe termen lung, altii pot avea ocazia sa deruleze anumite tranzactii pentru care e nevoie de tact si persuasivitate. 
La locul de munca, pot avea loc intalniri cu diversi parteneri sau potentiali colaboratori care sa ne inspire sau sa ne completeze stimulativ ideile pe care le avem deja. 
Ziua de azi este favorabila identificarii de solutii pentru ce avem nevoie, marcata si de jovialitate si discutii constructive. 

O zi frumos animata va doresc!:)