13 mai 2013

Previziuni astrologice pentru 13.05.2013


O zi amestecata astazi. 
In prima parte a zilei inca se pastreaza atmosfera din weekend, povestim cum am petrecut, fiecare ce intamplari a experimentat, schimbam pareri, idei, in majoritatea cazurilor unii dintre noi avem ceva spectaculos sau distractiv de impartasit:) totodata la primele ore ale diminetii putem fi pusi in fata unor ipostaze care sa ne solicite indrazneala sau hotararea de a face un anumit lucru sau o activitate in care suntem implicati. 
Poate fi vorba despre o provocare care necesita o mica reconfigurare interioara pentru a da randament si performanta unui feedback conform cu asteptarile celorlalti. 
Nu este exclus sa auzim ceva barfe, mici disimulari sau reconversii la care chiar sa fim participanti. Apoi, dupa orele 15:00, zona emotionala si dorinta de siguranta se accentueaza. Usor usor nu mai suntem atat de extrovertiti, luam aminte la ce s-a petrecut in ultimele zile si alegem cumva sa tinem pentru noi anumite lucruri care ar putea fi motiv de dezamagire sau de o eventuala pierdere. 
Suntem ceva mai sceptici fie pentru a ne apara unele interese, fie fiind deja influentati sau afectati de ceea ce am auzit sau am vazut. 
Avem parte de o dupa-amiaza in care ne putem refugia in munca sau in confortul oferit de caminul personal, oricare dintre acestea ne ofera securitate la nivel sufletesc. 
Unii putem petrece seara romantic alaturi de persoana iubita, sau altii dimpotriva, afundati in activitatile profesionale pentru care avem o buna inspiratie sa aducem un aport potrivit. Pe baza intuitiei putem configura astazi anumite lucruri, desi ne este destul de greu sa ne rupem de ce stim ca functioneaza si a avut succes in trecut. Asta ne poate impiedica sa acceptam noi modalitati de a performa. 
Recomandarea zilei de astazi este sa folosim in mod curajos analogiile cu ceea ce a fost, strict in masura in care trecutul ne poate oferi repere utile si valoroase pentru valorificarea adecvata a prezentului. 

O zi melancolica pe care v-o doresc cat mai profitabila sufleteste:)