25 mai 2013

Previziuni astrologice pentru 25.05.2013 (Luna Plina in Sagetator si eclipsa de Luna)


O zi interesanta astazi si pe alocuri complicata, in special in ceea ce priveste starea noastra interioara de (ne)multumire si satisfactie, dar si legat de perspectiva. 
Este un moment important de constientizare, care se va rostogoli cu efectele sale chiar si pana la 6 luni de acum inainte, fapt ce il face pretios. 
In acest rastimp, cu precadere prin vara, poate avea loc o senzatie similara de legatura (completare, conectare) cu ceea ce se petrece acum in viata noastra. 
Constientizarea se face la nivel aprofundat al constiintei si al acceptarii din punct de vedere mental si respectiv emotional a ceea ce este si poate fi in realitate. 
Cei care ne-am proiectat asteptari imposibile, irealiste sau aflate in dezacord cu ceea ce avem si putem dezvolta raportat la asta, putem suferi dezamagiri sau chiar diluarea increderii in altii si in viata. De fapt, aceasta diluare are legatura cu noi si cu modul in care ne-am masurat ceea ce putem si este posibil sa avem. 
Evident, anumite lucruri ajung la tensiuni sau cel putin o anumita incarcatura interioara ce poate genera diverse (re)actiuni, de la certuri la stari si introspectii complicate, dificile. 
Aceste introspectii sunt benefice si fac sens, atat timp cat realizam ca noi suntem cei care putem alege sa incheiem un anumit capitol sau relatie (din varii motive) si sa pregatim in continuare terenul pentru ceva nou care sa fie in asentimentul nostru si in acord cu ceea ce suntem noi cu adevarat. Altii pur si simplu schimbam directia sau continuam diferit, din acest punct inainte, o relatie sau o activitate. 
Ceea ce este diferit este stiut si inteles cel mai bine de noi insine si deci nu neaparat este justificabil pentru ceilalti. Poate nici nu este cazul. 
Suntem sustinuri astral sa facem acele lucruri si sa depunem acele eforturi care ne reprezinta si care ne pot aduce beneficii pe termen lung. 
A ne descurca cu ceea ce avem si a fi multumiti de ceea ce avem, este o demnitate si o responsabilitate onoranta si nu un motiv de a crede ca viata este nedreapta. 
E momentul sa intelegem ca viata este ceea ce construim si decidem sa avem prin alegerile pe care le facem. Recomandarea este de a cauta adevarul in noi si de a ne asculta intuitia atunci cand simtim sau trebuie sa o luam intr-o anumita directie. Deasemenea, sa fim flexibili fata de propriile nevoi, dorinte sau presiuni, sa le intelegem si sa nu ne pierdem nicio clipa increderea in puterea sufletului nostru. Meditatia, rugaciunea sau linistea ne pot ajuta sa avem cele mai potrivite revelatii. 
Eclipsa are rolul de a ne avertiza cu privire la ceva sau cineva care nu ne aduce fericire sau ne determina sa nu mai fim noi insine. 
Aceasta eclipsa actioneaza ca un declansator de stari si semnale in sensul identificarii factorilor nocivi in viata noastra, numai dupa validarea acestora cu filtrele sufletului. 
Putem simti nevoia de a impartasi si de a consuma aceste stari in relatiile cu ceilalti, iar in acest caz atentia de a nu afecta nedrept este necesara. 
Validarea cu altii poate fi un exercitiu bun, insa validarea cu noi insine este cea adevarata si valoroasa. 

Revelatii benefice va doresc!:)