14 mai 2013

Previziuni astrologice pentru 14-15.05.2013


Avem parte de 2 zile sensibile din punct de vedere afectiv si emotional. 
O parte dintre stimulii acestor zile pot fi legati de relatiile amoroase, de camin sau de cariera. 
La unii dintre noi se poate pune problema de a alege intre planul personal si cel profesional atat din punct de vedere al timpului petrecut in favoarea unuia sau a altuia sau din punct de vedere al implicarii. 
Invitatia influentelor astrale este sa nu uitam ce este cu adevarat important si valoros pentru sufletul nostru, caci numai ce este implinitor ne poate aduce fericirea si multumirea si astfel sa ne simtim cu adevarat in siguranta in viata noastra. 
Suntem foarte senzoriali la ceea ce se petrece cu noi si in jurul nostru, insa nu atat de convinsi ca merita sa renuntam la unele lucruri pentru securitatea emotionala la care tanjim. 
Parca ce stim si ce avem trebuie sa ramana valabil. Insa nu intotdeauna ceea ce avem sau am acumulat in timp este ceea ce avem nevoie. Poate este cazul sa evaluam cu inima si sa ne deschidem pentru a schimba ce trebuie schimbat cu ceva mai bun, mai sigur, mai aducator de liniste si de confort sufletesc. 
Cu aceasta provocare incercam in aceste zile sa identificam ce ne reprezinta cu adevarat si ce este obiectiv vorbind mai potrivit pentru noi. Iar alegerile le putem face cand simtim asta. 
Momentan lucram si negociem cu sufletul nostru pentru nevoi si nu pentru ambitii. 
Legat de finante, nu este intocmai momentul pentru mari realizari sau investitii. 
Un timp petrecut in familie sau in cerc restrans cu cei mai apropiati, este o alegere benefica pentru ne refugia in aceste zile. 

Zile cu bucurie in suflet va doresc!:)