15 mai 2013

Previziuni astrologice pentru 16-17.05.2013


Zile animate si jucause chiar, pentru multi dintre noi. 
Orgoliile ne sunt activate si in aceeasi masura si “copilul” din noi, care ne poate salva astazi de anumite ambitii si inversunari de a insista si de a lupta, poate cu orice pret, pentru ceea ce vrem neaparat sa castigam sau macar sa atragem in favoarea noastra. 
Sunt zile bune pentru distractie si veselie, pentru petreceri si socializare cu prieteni vechi si noi. Ne place noutatea si diversitatea si chiar ne plictisim in lipsa lor. 
Libertatea pe care o putem avea si e care ne-o proiectam ca idee macar, ne amplifica dorinta de reusita si de a gasi solutii pentru orice. 
Suntem indemanatici si priceputi in ceea ce vrem sa intreprindem astazi si este posibil sa aflam ceva vesti cel putin interesante. 
Ne cam opunem schimbarii rationale, subtile, dar transparente, pentru ca vrem prea tare sa nu avem restrictii si lucrurile sa iasa cum ne dorim. Iar acest lucru ne face nemultumiti. Superficialitatea poate fi taxata daca este aplicata acolo unde esenta, constructia, corectitudinea, dedicarea si responsabilitatea reprezinta niste conditii. 
Recomandarea ar fi sa tratam cu seriozitate si asumare lucrurile cu adevarat importante si sa acceptam ierarhiile sau anumite impuneri care poate tin de autoritati si nu sunt potrivite de luat atat de personal. Iar asta trebuie facut cu demnitate si incredere. 
Jovialitatea, sociabilitatea si jocul pot fi aplicate cu succes intr-un context de relaxare, cand problemele de peste zi nu trebuie integrate. 
Avem un simt fin pentru negociere si stim sa punem problema intr-un mod in care sa ne facilitam indeplinirea obiectivelor. 
In ceea ce priveste negocierile sau comunicarea pe diverse teme si interese, acestea sunt favorizate. 
Unii dintre noi simtim sa facem dreptate poate si acolo unde nu e foarte mult treaba noastra si de aici, confundand incordarea de a lua sau accepta anumite decizii cu impunerea in fata celorlalti in rol de aparator sa atraga unele discutii, pentru care trebuie sa justificam intentiile noastre. 
Ne place sau nu sa dam explicatii, este posibil in astfel de situatii sa o facem. 
Astfel, cu o buna conduita demna de mandria personala si cu mult tact, putem avea surprize placute vineri, pe 17. 
Fie primim o veste buna, fie avem parte de niste bani sau cadouri, bucuria ar trebui sa se simta in largul ei si sa ne pregateasca terenul pentru weeked! Iubirae poate fi demonstrativa indifferent de atmosfera, iar ceea ce se petrece in aceste zile este intretinut si stimulat intr-un mod placut si deschis comunicarii, dialogului, creativitatii. 

Cu o gandire pozitiva este imposibil sa nu fie si voie buna si sa nu gasim si o stare de bine zilele acestea! 

Zile pline, cu noroc si cu folos va doresc!:)