13 mai 2013

Previziuni astrologice pentru 11-12.05.2013


In aceste zile zona afectiva sufera o schimbare de vibratie si asta se petrece in sensul efervescentizarii tuturor lucrurilor care au legatura cu sentimentele, cu relatiile amoroase, cu aventurile, cu ceea ce ne place si in cadru larg, cu sfera comunicarii si a socializarii interpersonale. 
Devenim mai deschisi, mai comunicativi, mai interesati de discutii si schimburi de idei, mai curiosi, in special in interactiunea cu persoanele de sex opus. 
Suntem foarte receptivi la ceea ce primim din exterior si reactionam rapid la stimuli intelectuali. 
Ne face mare placere sa ne intalnim cu diverse personae cu care sa socializam pe diverse teme si sa constatam ca treptat, pe parcursul unor discutii nevinovate sau aparent total detasate, ne pomenim atrasi mai mult decat era cazul. 
Asta nu este rau pentru cei singuri, insa pentru cei implicati intr-o relatie sua cei casatoriti poate genera unele discutii sau mici incidente in care flirtul sau exagerarea in a acorda atentie mai multe altor personae sa fie principalul motiv de disputa. 
Acest context astral, pentru unii animat si stimulativ, pentru altii complicat si usor haosist, se intinde pana la inceputul lunii iunie 2013, timp in care lucrurile se petec amestecat, cu apogee pe 25, cand Luna Plina va avea unn cuvant de spus in unele relatii. 
Pana atunci, inca putina rabdare pana pe 16 mai, cu cei care se arata in continuare limitati in a vedea alternative sau unele flexibilitati. 

Weekend frumos cu distractie si voie buna va doresc!:)