4 iunie 2013

Previziuni astrologice pentru 4-5-6.06.2013


Astazi pana spre seara, nerabdarea in asteptarea ca lucrurile sa se intample, sunt stari ce inca ne pot domina. 
Pe unii dintre noi ne macina ingrijorarea si parca asteptam sa se intample anumite lucruri pentru care deja am initiat discutii. 
Totusi, multe pareau sigure si prea putine par ca se concretizeaza. Foarte posibil ca ceea ce parea sigur, a devenit in asteptare sau e deja istorie. 
Ar fi indicat sa ne lasam inspirati, caci avem ocazia unor revelatii pretioase. 

Maine se mai linistesc apele si suntem invitati sa validam ceea ce atragem din exterior, prin filtrul emotional, atent si profund, astfel incat sa simtim ca deciziile sunt sustinute de simtiri. E important sa avem sentimentul ca trairile sunt autentice si ca orice actiune a noastra este facuta cu participare interioara. 
Nu este doar un exercitiu, ci mai degraba un mod safe de a percepe si de a ne raporta la ceea ce se petrece in jurul nostru. 
Trecem de la o socializare generala la una mult mai particulara, in care relatiile si inercatiunile one-to-one pot fi cele mai rezonante cu ceea ce traim acum sau cu starea noastra de spirit. 
Se simte pe alocuri tendinta de atasament puternic, de senzatia ca daca lasam sa fim sau sa se intample putem pierde ceva. 
Recomandarea de a aprecia si filtra esenta ramane valabila si singura care ne poate oferi, dincolo de reticenta fata de consecinte necunoscute inca, siguranta si stabilitate si durabilitate pe termen lung. 

Maine si poimaine, dorinta prea puternica de a tine strans poate duce la mentinerea obisnuintelor, traditiilor, principiilor, poate dezvolta temerea fata de responsabilitate si mai mult decat atat, poate incuraja sustragerea din fata unor provocari cu dedicatie sau din fata vietii efective, printr-o adaptare diplomatica aparenta, ramanand neschimbati in spatele ei. Totodata, tergiversarile sau ezitarile pot fi instrumente natural la indemana, considerate de unii dintre noi mai comode si mai sigure, pentru amanarea unei decizii sau pentru a ne facilita retragerea in propria carapace, unde credem ca e mai cald si mai bine, decat in valtoarea exterioara. 
In acest sens, cel mai potrivit lucru ar fi ca tot ce se petrece infara noastra sa fie ales in armonie cu esenta interioara. 
Nu-i lucru chiar simplu atunci cand legaturile cu trecutul sunt activate. Insa, nu este imposibil atat timp cat ne intoarcem spre noi si sufletul nostru si acceptam, cu obiectivitatea celei mai bune intelegeri, ca avem ceea ce simtim sa avem. 

Zile pretioase intr-un context astral destul de introspectant, care ne ofera avantajul unor evaluari si filtrari valoroase.

 Asadar, zile senine si placute sufletului vostru va doresc!:)