8 iunie 2013

Previziuni astrologice pentru 8.06.2013: Luna Noua in Gemeni


O zi frumoasa ar trebui sa avem, pentru comunicare sub toate formele, relatii cu cei apropiati, in special pentru noi inceputuri in ceea ce priveste perspectiva sau abordarea anumitor lucruri pe care ni le dorim, la care ne gandim sau care incep sa se contureze.

Trigonul Luminariilor Soare-Luna din Gemeni cu Junona din Varsator, poate inlesni anumite intelegeri, negocieri, asocieri, insa in egala masura poate favoriza potentialitatea unor tradari din partea unora, mai mult sau mai putin intentionate. 


Comunicarea este de baza, la fel si instinctul emotional, asa incat ceea ce vine din exterior sunt mesaje atent filtrate si interpretate prin filtrul sufletului, al emotiilor. 
Se recomanda precautie in atitudini si feedback, mizand pe un schimb deschis si clar de idei, in baza disponibilitatii celorlalti cu care intram in contact. 
Este posibil sa primim anumite vesti importante sau pur si simplu sa avem ocazia sa initiem lucruri noi sau...altfel. 
Este un moment oportun daca ne gandim sa incepem o cura de slabire sau un regim de viata mai echilibrat, mai ales ca acum ne putem mobiliza gandurile in acest sens. 
Putem incepe noi relatii sau prietenii care sa ramana valabil in timp. Sunt facilitate demersurile legate de cursuri, acte, documente, cu atentie sporita insa. 
Ar fi ideal sa nu ne imprastiem in prea multe lucruri pe care vrem sa le facem si sa ne concentram pe acelea care, printr-o analiza detaliata si atenta, fac sens pentru viitor sau macar pentru un prezent optimizat:) Creativitatea functioneaza bine pe ideea de a ne lasa inspirati pentru idei stralucite.

 O zi minunata si vesela, cu relaxare si ganduri pozitive va doresc!:)