23 iunie 2013

Previziuni astrologice pentru 23-24.06.2013: Luna Plina in Capricorn

Azi pe 23, avem Luna Plina in Capricorn, un moment important pentru acest an, care vizeaza anumite proiectii, evenimente, revelatii sau pur si simplu lucruri incepute, creionate sau doar bine gandite in ianuarie 2013, in jurul datei de 10 cand a avut loc o Luna Noua a unor inceputuri importante pentru noi toti.

Pentru cei care atunci au avut o viziune buna si au intreprins actiuni in sensul concretizarii unor obiective potrivite, poate fi momentul culegerii roadelor, rezultatelor sau a avantajelor de pe urma acestora. 
De aceea, ar fi recomandat ca in aceste zile fiecare sa ne gandim la ce s-a petrecut sau ce am constientizat atunci, asa incat acum sa intelegem mai bine unele aspecte ale vietii noastre, facand conexiuni interesante cu ce se intampla acum in viata noastra. 


Este un moment esential pentru cariera si familie, pentru anumite alegeri, accentuari sau obiective strategice bine gandite si ancorate in realitatea imediat urmatoare. 
Pentru unii dintre noi, aceste alegeri vin provocate de anumite tensiuni, apogeu sau doar saturatii, pentru altii de schimbari obligatorii, impuse de situatii sau alese cu buna stiinta. Cert este ca acest apogeu al unor lucruri,  poate culmina cu intelegerea unui anumit sau alt drum in viata, pe care il simtim si il percepem ca fiind acceptat de logica vietii. 
Nu este usor sa renuntam la ce poate este nevoie sa renuntam si nici sa schimbam brusc directia daca situatia o cere. 
Pentru ca acest lucru se intampla obiectiv, posibil pe neasteptate si mai ales cu promisiunea ca asa trebuie sa fie si ca trebuie sa acceptam schimbarea pentru a nu deveni noi insine victimele propriilor impotriviri. 
Iar acest mod obiectiv si poate brusc, ne solicita sa iesim din zona de confort, sa depasim propriile limitari, sa ne depasim conditia, sa acceptam noutatea si schimbarea pentru siguranta si stabilitatea pe termen lung, pentru o constructie mai eficienta care sa ne satisfaca si sufletul mai tarziu (nu doar rational) si pentru a avea un mai bun control asupra vietii noastre. 
Acest "pret" pe care avem senzatia ca trebuie sa il platim, nefiind demonstrabil momentan, pare o necunoscuta pe care ni se cere sa o acceptam, desi simtim sa functionam pe lucruri bine stiute, testate, eventual pe traditii si obisnuite vechi. 
Asta pentru intuitia ne indruma astfel, sa ne orientam spre ceea ce este sigur. 
Siguranta insa poate fi construita. Recomandarea este sa fim atenti la ceea ce este important pentru noi si viitorul nostru, sa ne setam obiective realizabile si masurabile, intr-un mod organizat si coerent, cu multa rabdare, perseverenta si responsabilitate. 
Aceasta ar fi totodata si provocarea sau lectia de viata a acestui eveniment astral, cu impact esential asupra vietii noastre, raportat la trecut-emotii-confort-familie versus viitor-rational-provocare-succes. 
Provocarea este sustinuta de putere si forta interioara, de capacitatea de a atrage lucrurile potrivite catre noi, de a ne reseta/remonta emotional pentru performanta sufleteasca complementara mentalului, insa nu atat de bine sustinuta de rabdare sau rezistenta buna la frustrare, ingradire sau un fel de fortare de a urma calea indicata. 
Nevoia de izolare sau retragere pentru introspectie sau prestarea unor activitati, fie pentru asigurarea cadrului potrivit pentru decizii, fie conforme cu planul deja creat pentru succes, poate fi activata. 
Ceea ce putem face este sa ne permitem reprimarea emotiilor strict pentru a face ce trebuie pentru mai bine si nu pentru o introvertire fara scop dar comoda, eventual "pentru a nu" ceva. 
De avut in vedere si faptul ca reactiile si actiunile noastre ne pot expune si deci ne putem afecta imaginea sau viitorul intr-un mod favorabil sau regretabil. 
Cu totii suntem vizati de aceste evenimente, in special cei nascuti in Berbec, Rac, Balanta, Capricorn sau cu Ascendent in aceste zodii. 
Cei favorizati sunt cei nascuti in Scorpion si Pesti sau cu Ascendent in aceste zodii. 
Fiecare suntem impactati intr-un fel sau altul, intr-un anumit sector de viata, astfel incat ar fi indicat sa tratam cu atentie si responsabilitate ce se petrece cu noi, cu cei apropiati si cu viata noastra, caci suntem invitati, prin gandire sau simtire, sa facem anumite schimbari in viata noastra. 

Weekend frumos si relaxant va doresc tuturor!