4 iulie 2013

Previziuni astrologice pentru 5-6.iulie.2013


Avem 2 zile bune pentru comunicare, in sensul ca disponibilitatea pentru discutii, justificari, explicatii sau argumentari de dragul discutiei sau in aparare fata de anumite provocari, exista. 
In acelasi timp, calitatea comunicarii poate fi alterata destul de usor datorita tendintei de exagerare, a reprosurilor, a unor adresari agresive, prea directe sau doar bazate direct pe unele concluzii pripite. 
Desi mintea noastra poate face legatura cu trecutul foarte usor intr-un moment de sensibilitate, avem disponibilitatea sufleteasca de a accepta o situatie nu tocmai asteptata. 
De aceea, este recomandabil sa respiram adanc pentru a depasi cu moderatie un anumit moment sensibil, mai degraba decat cu reactii dure si astfel putem evita parerile de rau pentru propriile exagerari sau chiar regrete ce pot evolua in timp. 
Unii putem simti anumite ingrijorari sau preocupari adanci pentru anumite aspecte ale vietii unde avem parte de cele mai multe experiente in aceasta perioada. 
Deasemenea, orgoliul se trezeste usor, la pachet cu frustrari ce pot fi reactivate pe anumite teme, asa incat nu e momentul certurilor sau reglarii situatiilor prin atitudini dure sau refulari impulsive.
Mercur este inca retrograd, si doar o atitudine cumpatata, prin care gandim de 2 ori si taiem o data asumat, ne poate aduce castig de cauza, cel putin pana pe 22 iulie. 
Sunt avantajate insa (re)intoarcerile catre suflet si camarutele lui ascunse, in care mai putem gasi forta si de ce nu, chiar solutii, petrecerea timpului in familie sau rezolvarea unor chestiuni familiale mai vechi. 
Zilele urmatoare ne putem confrunta cu propriile limitari, temeri si suntem invitati sa dam curs unor provocari folosind resurse nebanuite. Impactul emotional al lucrurilor care se petrec acum in viata noastra, este accentuat si depaseste intelegerea prin gandire coerenta. 
A aplica "simtirea" mai mult decat a gasi o logica rapid, este sfatul esential pentru aceasta perioada, mai ales ca intuitia ne ajuta. 

Asadar 2 zile minunate, in care putem alege cu succes, prin diplomatie, cumpatare si retrospectiva, pentru clarificari, anumite vindecari si beneficii sufletesti pe termen lung:)