14 iulie 2013

Previziuni astrologice pentru 14-15-16 iulie 2013Zile bune pentru clarificari, nu neaparat finale, insa se mai curata putin din ceata zilelor trecute. 
Aceste mici clarificari ne ajuta sa constientizam ce avem si mai ales ne determina sa apreciem ceea ce avem. 
Pot fi revelatii valoroase in masura in care macar in sinea noastra cautam adevarul si suntem disponibili pentru adevar, chiar daca nu ne este atat de usor sa exprimam ceea ce simtim. 
Totodata, din alte puncte de vedere, ne confruntam cu posibilitati diverse de rasturnari de situatie si schimbari, ce se vor accentua in zilele urmatoare, luandu-ne pe unii pe nepregatite. Adaptarea si negocierea cu noi insine pentru a gestiona corespunzator anumite stari si evenimente din viata noastra, par a fi solutiile prietenoase. 
Din punct de vedere socio-profesional, anumite tensiuni se pot acutiza, anumite schimbari pot genera efecte negative, motiv pentru care recomandarea este sa amanam lucrurile foarte importante, decizii majore si mai ales chestiunile oficiale. In ceea ce priveste familia, socializarea cu prietenii si cunostintele vechi, este favorabila. Intimitatatea in aceasta perioada este importanta.  
Discutii pe subiecte aparent demult apuse, pot trezi frustrari, reprosuri, conflicte.  
Diplomatia este o adevarata arta in aceasta perioada, de care ne putem folosi in locul unor refulari. 
Este dificil sa ne tinem in frau emotiile si anumite agresivitati care se nasc din tensiuni interioare acute. 
Putem fi tentati sa renuntam la unele relatii sau abordarea pe care o avem in unele relatii, fie cu pesimism fata de sansa de a mai fi vreodata bine, fie ca durerea resimtita la nivel adanc nu este demna de a fi inteleasa sau justificata. 
Nu se recomanda deciziile radicale in situatiile care lasa loc de un strop de limpezire, fie si la orizont deocamdata. 
Zilele acestea favorizeaza eficientizarea relatiilor si corectarea interactiunilor cu ceilalti pentru viitor. Comunicarea este cheia intelegerii.
Este posibil sa ne putem apropia de orizont….cu un anumit pret pe care trebuie sa il platim. Cat nu stim adevarul ce ne poate elibera, nu ne putem practic asuma, decat la nivel mental, acolo unde lucrurile sunt atat de greu de armonizat in aceasta perioada. 
Inca rabdare, cultivarea valorilor si a securitatii emotionale prin intuitie, revelatii, intoarcerea la radacini, disponibilitatea pentru adevar si tratamentele sufletesti, sunt recomandarile de lux in aceasta perioada. 
Atentie pana pe 21 iulie la accidentari, neatentie, uitare, respectarea promisiunilor si reevaluarile care se cer acum. 

Zile insorite si suflet deschis sa avem! :)