12 iulie 2013

Ce informatii obtinem prin consiliere astrologica?Multi care nu au apelat la un astrolog pentru servicii de consiliere astrologica, nu stiu cum decurge o consultatie si in ce consta. Eventual isi fac griji pentru ceea ce ar putea afla rau de la astrolog despre viata lor, dezvoltand o perceptie eronata sau confuza despre astrologie. 

Sa lamurim putin, ca sa nu fie panica degeaba:) 

Un astrolog are isi exercita cu profesionalism si responsabilitate meseria ofera consiliere, ghidare, lamuriri, predispozitii de care putem dispune, plecand de la analize astrologice privind profilul personal (afectiv, emotional, profesional, financiar etc) si potentialul inscris prin autenticitatea noastra la nastere, prin filtrare si validare cu influentele astrale prezente si viitoare asupra a ceea ce suntem. Toate acestea respectand liberul arbitru si alegerile fiecaruia. 
Astfel, putem afla lucruri interesante despre noi, despre cine suntem cu adevarat si mai ales despre ce putem fi si anumite recomandari care sa sustina o evolutie constructiva in viata noastra. 
Astrologia este despre trecut, despre prezent si din aceste considerente, despre ce suntem dispusi sa facem cu viitorul nostru. 

Apropos, previziunile astrologice fac mai mult sens daca sunt citite in general pentru zodia sub care ne-am nascut si in special pentru zodia Ascendent. 

Va recomand sa accesati cu interes, curaj si curiozitate fata de voi insiva prin autocunoastere, astrologia!

Cu mare drag, Cristina