29 iulie 2013

Previziuni astrologice pentru 29-30-31.iulie.2013

Avem parte de aproximativ 3 zile linistite, in care muncim si ne vedem interesul si miza. Avem in principiu nevoie de ajutor sau pur si simplu vin persoane sa ne ajute, insa nu suntem noi foarte dispusi sa cooperam. 
Am face bine sa acceptam un ajutor, un sfat, o parere avizata, macar sa o evaluam. Desi nu acordam incredere atat de usor si totusi vrem sa vedem rezultate multumitoare si satisfactii pentru eforturile pe care le depunem, ceva ne retine in a accepta ceva nou sau ceva la care nu ne asteptam. 
Daca ceilalti ar fi toleranti si perseverenti cu noi, cat sa ne astepte ca zilele urmatoare sa primim totul cu mai multa deschidere si flexibilitate, ar fi perfect. 
Important este sa nu ne forteze nimeni mana, ci mai degraba sa ne inteleaga seriozitatea si implicarea totala pentru ceea ce stim ca iese sigur din mana noastra. 
In alta ordine de idei, suntem agasati de propriile limitari, simtim nevoia de a face ceva, dar momentan ne aflam la stadiul de teorie. 
Va veni si timpul aplicarii in practica daca ne dorim cu adevarat. Orgoliile sunt destul de mari, poate fi chiar o ofensa invitatia de a iesi dn zona de confort in aceste zile. Haideti sa le folosim pentru a pregati terenul unor mici schimbari in perioada urmatoare, cand desi suntem pretentiosi si destul de critici cu lucrurile si aspectele importante din viata noastra, totusi vrem mai mult ca inainte sa ne oferim din placerile vietii, sa traim viata mai frumos si sa facem ce ne place. Chiar pentru asta e nevoie de acomodare sufleteasca si rezonarea cu persoane si situatii fata de care sa avem deschidere. 
O alta tendinta poate fi aceea de a pastra pentru noi si de a refuza imparatasirea cu ceilalti sau punerea in comun cu altii a avantajelor. 
Stim sa evaluam corect costurile si riscurile, asa incat cu o judecata logica si coerenta ne putem baza pe noi insine. 
Cel mai important aspect al acestor zile este capacitatea noastra de a integra lumea materiala in evolutia noastra spirituala si respectiv aducerea la rezonanta a satisfactiile si realizarilor materiale in echilibrul emotional, impacarea cu ceea ce realizam si puterea de a lua de viata ceea ce ne armonizeaza mintea si sufletul...nimic altceva. 
Aceasta este cu adevarat o provocare, in timp ce atasamentele si dependentele sunt mari, puterea de continuitate a ceea ce pregatim acum este accentuata si sufletul sensibil si exigent. 
In acelasi timp, se creeaza un fundament propice pentru lucruri mari pe care le putem realiza cu o minte clara, un suflet impacat si o constiinta relaxata. 
Din 31 iulie spre seara, vibratia astrala se schimba si e de dorit sa ne prinda pregatiti in a explora ideile si lucrurile croite acum sau noutati. 

Zile senine si inspirate va doresc!:)