4 august 2013

Previziuni astrologice pentru 4.august.2013


O zi dinamica astazi, cu multa vointa si senzatia ca putem urni muntii din loc. insa toata aceasta energie simtim sa o dozam eficient, sa nu cheltuim din ea nici mai mult nici mai putin decat atat cat cere situatia. 
Iar acest lucru se intampla fie prin reticenta de a concretiza sau nu ceva pana nu intuim ca merita, fie prin calcularea destul de corect a mizei dintr-o tendinta fireasca de a ne proteja. 
Oricum ar fi, important este ca in principiu putem face alegeri interesante azi si bine ar fi sa alegem in acord cu sufletul nostru. 
Cea mai importanta miza este satisfactia sufleteasca si linistea ca nu am pierdut nimic. Totusi suntem invitati sa indraznim. 
Desi avem inspiratie sa facem lucruri bune in acest sens, atentie la cat ne lasam distrasi ca atentie, fie spre trecut, fie spre o stare melancolica. 
Neatentia este cel mai mare risc acum, ce poate produce lucruri regretabile. 
Atentie deci la volan, la gesturile si vorbele pe care spunem celorlalti si la instictul de aparare ce se poate activa intr-o forma sau alta, in functie de provocari luate mult prea personal. 
Asa incat, sa ne pastram activi si vigilenti asa cum suntem indrumati sa facem, pentru a ne bucura de o duminica placuta si senina cu cei apropiati:)