4 august 2013

Previziuni astrologice pentru 5.august.2013


O zi buna avem astazi. 
Ne apropiem de Luna Noua in doar cateva zile si atunci vom putea incepe lucruri noi, eventual dintre cele bine gandite si analizate in aceste zile. 
Asadar, putem pune anumite lucruri la punct. 
Este indicat sa fim atenti la ceea ce spunem, apreciem sau concluzionam ca si pareri personale. 
Putem parea duri in cazul in care suntem provocati sau ne simtim fortati sa raspundem la o situatie nedorita. 
Unii dintre noi putem fi taxati pentru anumite idei fixe sau pentru ca nu iesim din zona de confort nici macar la nivel de discutie. 
Parem astfel foarte rigizi pentru altii care vad lucrurile cu o minte mai deschisa, dispunsa sa exploreze si sa accepte si alte variante decat cea pe care ne incapatanam sa o sustinem. 
Nu este o zi a conflictelor neaparat, ci mai degraba o zi in care putem introspecta situatiile exterioare din viata noastra. 
Si astfel sa gasim anumite raspunsuri care sa ne ajute sa umblam la esenta pentru ajustari si nu sa mizam pe lucruri efenere, superficiale. 
Nu e usor sa ne intre in voie prea multe lucruri astazi, insa in loc sa criticam tot ce apucam, mai degraba suntem selectivi si alegem ceea ce face cu adevarat fericiti, fara compromisuri si fara pretentii fara sens…
Hai sa luam ce  e mai bun din aceasta zi si sa ne dozam reactiile  si afirmatiile cat sa fim impacati cu alegerile facute la finalul zilei. 
Urmeaza cateva zile de referinta, ce includ noutati ce pot fi posbile o singura data in an, asa incat ceea ce pregatim acum ca teren de desfasurare pentru deciziile vietii noastre, sa fie cu pretul impacarii sufletului. 
O zi minunata va doresc tuturor si un inceput de saptamana cat mai benefic!:)